Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chci se zeptat bolí mě břicho jako kdybych chtěla na velkou ale když jdu na záchod tak se mi nechce a potom to přejde
Bolí mě jen chvíli břicho a pořád to mám takhle za sebou
Co to znamená??
![]()
Tak před půl měsícem jsi psala o tom, že jsi v 8. měsíci. Je pravděpodobné, že to může být rozjíždějící se porod.
@Doley píše:
@JancaS84 jak rodim?
Máš tady diskuzi, že si těhotná tak asi rodis jestli se ti pravidelně opakují bolesti. Mazej do porodnice, jestli máš termín až za měsíc.
Tak nemusite se u toho kroutit bolesti jako herecky v televizi, ale stav, co jste popsala, muze znamenat rozbihajici se porod…
Jak psaly holky, jela bych do porodnice, oni vam tam hlavu neutrhnou, i kdyby jste jela zbytecne. Aspon se na vas mrknou…
Mě to trvá asi jen minutku to bolení břicha a voda mi ještě nepraská a břicho ještě nemám dole…
@Doley píše:
Mě to trvá asi jen minutku to bolení břicha a voda mi ještě nepraská a břicho ještě nemám dole…
Nechapu, proc po nas chcete radu, kdyz vsechno odmitate…
Nikdo nemame kristalovou kouli, abychom videli, co vam presne je…
Treba uz jste v porodnici…
p
@Petája píše:
Nechapu, proc po nas chcete radu, kdyz vsechno odmitate…
Nikdo nemame kristalovou kouli, abychom videli, co vam presne je…
Treba uz jste v porodnici…p
Mě to podle těch příspěvků připadá, že je buď hodně mladá a nebo mentálně pomalejší.
@JancaS84 je to můj první porod nedivte ptám se, a nechci se hned plasit nemocnici když nemám takové bolesti jen se ptám o radu od toho to tu je.
@Doley píše:
@JancaS84 je to můj první porod nedivte ptám se, a nechci se hned plasit nemocnici když nemám takové bolesti jen se ptám o radu od toho to tu je.
Však sme ti poradily a jednohlasně se shodli, že by sme jely na kontrolu, že to může být porod. Nechceš, tak nejezdi, tvoje věc. ![]()