Bolest dásně měsíc po trhání

Anonymní
24.8.14 12:44

Bolest dásně měsíc po trhání

Před měsícem jsem si sama vytrhla zbývající část horní 5 páč se vyklala, až po měsíci (divný) z toho začala příšerně bolet dásen, jsem ted na práškách a nevim co s tim dělat, vždycky to začne bolet ráno po jídle a nelepší se to, k zubařce mám jít až 24.9 a do tý doby se mi nechce čekat a být na práškách. Poradte prosím něco na to.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3549
24.8.14 12:48

Zajdi si na zubní pohotovost, mohl ti tam kousek zůstat, špatně seto zhojilo, dostává se ti tam jídlo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.14 12:53

Jo to se mi právě nechce na pohotovost, ale asi mi nic jinýho nezbyde. Nechci si zničit žaludek každodenním pojídáním léků.

• Citovat
  • Upravit
286
24.8.14 12:57

Tak si zajdi k zubarce hned zitra, ne?:-) akutni pripady berou vzdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.8.14 13:52

Taky to na mě působí, že ti tam něco zůstalo, tak bych šla k dr. jako akutní případ…minimálně ti udělá aspon rentgen, aby zjistila co a jak…přece se ještě měsíc nebudeš trápit…
A jak sis to prosím tě trhala? jsem jen zvědavá, moc si to nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.18 22:37

Ahoj před měsícem jsem byla na trhání a a mám bolavou dasen prirtg mi nic nezjistili :,(

• Citovat
  • Upravit
1
15.8.18 22:38
@Anonymní píše:
Ahoj před měsícem jsem byla na trhání a a mám bolavou dasen prirtg mi nic nezjistili :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.18 22:42
Ahoj před měsícem jsem byla na trhání a a mám bolavou dasen prirtg mi nic nezjistili :,(
@Hanbar píše:

Poradite :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.