Bolest nožiček večer a v noci

255
16.8.22 09:07

Bolest nožiček večer a v noci

Ahoj holky dcerku 4 roky uz dva večery bolí nožky, včera dokonce plakala tak, že jsem ji musela dát nurofen. Říkala jsem si že růstové bolesti ale ma to na ne typickem miste co popisuji pro růstové bolesti. Boli ji od kotníku dolu. Narty, chodidla… obě nohy. Přes den je v pohodě a litá. Večer je ale unavená a stěžuje si na ty nožky. K doktorovi ji vezmu ale obvodak i ortoped ma dovolenou tento tyden. Ma nekdo zkušenosti s touhle bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14062
16.8.22 09:43

Nepretezuje nohy? Nema ted fyzicky narocne dny? Sedi ji obuv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.8.22 09:54

@Elen8
Vratili jsme se v sobotu z dovolene kde měla větší zátěž. Boty nevím, ale je pravda že jsme přijeli a dala jsem ji o cislo vetsi a jeli jsme koupit i novy vetsi do skolky. Ale nestezovala si ze by ji tlacily. Ale kdyz jsem koukala na vlozku usoudila jsem, že by to chtělo už větší. Ale na ty dovoleny je ještě měla. Ale nemela nozky nijak otlačené na to jsem koukala ani si nestěžovala. Což vetsinou když zkousime boty je schopna si říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
16.8.22 13:33

Řekla bych, že růstové bolesti. Občas bolí přesně tato místa… na radu jsem vždy navlíkla ponožtičky a celé nožky zachumlala pod peřinku.. no a tím alespoň trošku ta bolest polevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.9.22 00:30

@NoName88 můžu se zeptat, jak jste s dopadli? My měli stejný problém a doteď nevím, jestli to zmizelo samo (souhra náhod) nebo jsem trefila příčinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.9.22 04:04

Po asi 4 vecerech to preslo. Mazala jsem pred spanim mentolkou konopnou mastí, to ji ulevilo. Volala jsem na ortopedii říkala mi sestra, že to můžou byt růstové bolesti i v techto mistech, obzvláště pokud ma ploché nohy. Jsme objednaní aby se na ne podivali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí