Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud máš bolesti, že nemůžeš chodit, tak já osobně bych už volala na gyndu, jestli mám přijít tam nebo jet rovnou na pohotovost.
Takže radši ať to nic není a nechat se vyšetřit než cokoli zanedbat. Tobě lékař neříká, že cokoli se ti nebude zdát, tak přijít? ![]()
@Wenn.Nox byla jsem u něho minulý týden a řekl mi že kontrolu za 3 týdny, ale asi radši zajedu
@blondieeeee
Jenže to neznamená, že do těch 3 týdnů nemůže být problém. Mně začaly takový menší bolesti v těhotenství ve čtvrtek a v sobotu jsem skončila na kapačkách v nemocnici. Může se cokoli stát ze dne na den. To je třeba má zkušenosti.
Doufám, že u tebe to nic nebude. Ale rozhodně je lepší se nechat prohlédnout.
Ahoj, já měla celé těhotesntví velké bolesti v pochvě, doktorka mi to nedokázala vysvětlit. Nicméně, to že to u mě nic nebylo, neznamená, že není u tebe. Kort když je to tak náhle. Určitě raději zavolej nebo zajdi k doktoru a poraď se.
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jsem v 25+2 TT a od rána udělám jen pár kroků, šílená bolest že spoda, a za chvíli to zas přejde a během chvilky přijde zase. Teď ležím a bolesti nemůžu nikam dojít
Je to normální?