Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Karleon
Cystu mám to je pravda
Teda ještě nevím jistě ale před půl rokem tam byla ale dr říkala ze by mi po práškách Nela zmizet a neříkala mi jestli mám přijít až doberu prášky
Bojim se jestli se třeba nezvětšila
Měla sem ji cca v rozměru 4 Cm
Může to být cokoliv, bez znaloati věku, lelu, historie atd Ti na emiminu těžko může nekdo poradit. Bez na prohlídku ihned, může to být cokoliv a nenechej se odbyt. Pokud by to byla rakovina, tak ta se musí podchytit co nejdriv. Pak dej vědět jak to dopadlo
@Anonymní píše:
Dobrý večer, od včerejší noční mě bolí asi pravý vaječník. Strašně se bojim ze to něco bude znamenat. Tak než dojdu k dr. Tak se chci zeptat vás zdali jste to někdo nezažil
Když sedím v klidu tak mě to nebolí ale když něco dělám jako úklid nebo proste jsem v obchodě tak mě tak strašně píchá a je mi z toho na zvracení
Nevíte co to muže byt?
Strašně se bojim
Děkuji moc za případné komentáře![]()
![]()
Muže to být slepé střevo…
Ja to letos zažila…a protože jsem ho mela uložené až nahoře pod játry, tak bolelo taky jinde a přišlo se na to až se mi udělal v játrech abces ![]()
@anonim17 píše:
@uživatel2
Je mi 18náct![]()
To s největší pravděpodobností rakovina vaječníků nebude - pokud nemáte genetickou zátěž v rodině. Ta postihuje primárně ženy ve věku 50 +, u těch mladších je to pak spíš věc genetiky (rak. vaječníků, prsou, prostaty v rodině).
Pokud ti je špatně od žaludku tak to bude nejspíše cysta..taky jsem to tak měla..včetně pichani..
Dobrý večer, od včerejší noční mě bolí asi pravý vaječník. Strašně se bojim ze to něco bude znamenat. Tak než dojdu k dr. Tak se chci zeptat vás zdali jste to někdo nezažil

Když sedím v klidu tak mě to nebolí ale když něco dělám jako úklid nebo proste jsem v obchodě tak mě tak strašně píchá a je mi z toho na zvracení
Nevíte co to muže byt?
Strašně se bojim
Děkuji moc za případné komentáře