Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A když vyloučíte všechno sladké - co třeba snídáte? Já jsem zvyklá na sladkou snídani typu bílý jogurt s ochucením s banánem a vločkami nebo makovník..nebo si občas dělám chia semínka, ty sladím agávovým sirupem..ale nedovedu si představit být na slané snídani delší dobu ![]()
Já snídám jen bílý jogurt, to neberu jako sladký, obsahuje prospěšné bakterie. A pak si dám nějakou zeleninu.
Já sladké skoro vůbec nejím.. vůbec ho nepotřebuji, jediné co za den sním sladkého je med v ovesné kaši a vypiju kakao( nesmějte se prosím nesnáším kafe
) A to je všechno.. jsem klidně bez sladkého další dobu. ![]()
Mě sex bolel když jsem měla zánět děložního hrdla. Léčila jsem to poměrně dlouho antibiotiky. Při mykoze (na které trpim déle) mi styk nebolel takže asi to máme každá jiné. Držím palce ať to máte brzy ta sebou ![]()
Mě sex bolel a zjistilo se, že mám zánět močáku. jinak jsem žádný pálení při močení neměla.
Zakladatelka ale píše, že ze začátku ji sex nebolel, takže úzká určitě nebude a HA jsi brala i předtím? Jestli jo, tak bych zajela za gyndařem a určitě to bude těma zánětama apod.. Jinak mít gynekoložku, kterou nezajímá, že mám zánět, tak ji tam z toho udělám kůlničku na dříví!! ![]()
Hezký den všem, já bych se Vás chtěla zeptat ohledně bolesti pri sexu ja teda začala brát antinu kvůli pleti ( ničemu jinačímu ze ano a ja se právě bojím, ze kdyz to vysadím tak se mi to akné zas rozjede), ale teda u všech partnerů to bylo OK ale tedkon je to neco hrozného a je mi to blbé, byla jsem na gynde a předepsali mi takové tobolky který do sebe dám před spaním a ono se to vyčisti za noc tak bych se chtela zeptat jestli to nekdo vyřešil jinak než vysazením antiny protoze ja tohlelto mam poprvé co s někým spim + teda jestli to neni tim letem ze ano a těma veřejnýma vodama ☺️ dekuju