Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj chtěla jsem se zeptat mám asi měsíc a půl berle, měla jsem skřípaly nerv a bolest nohy kyčle nemohla jsem došlápnout na nohu bolest až do kyčle. Teď už to bylo lepší měla jsem berle abych Jinák nezatěžovala tu nohu, a po bytem se snažila už bez berli chodit našlapovat, dnes ráno jsem se zbudila a bolí mě noha jak bych měla vymknutým kotník a bolí to při otáčení nohy a došlápnutí nohy a když dám nohu do zadu do záklonu, napadlo mě jestli třeba trombóza ale, není nateklá ani tepla spíš studena a při záklonu špičky mě lýtko neboli prostě spíš jak bych zvrtla nohu, myslíte že to může být naložené ztoho že teď asi 4 dny se snažím chodit po bytě bez berli, a šlapat na nohu, všichni okolo mě říkají že jeti naložené určitě, že trombóza býse projevovala jinak tak nevím má stín někdo zkušenost prosím.
A trpím tetanii a mívám strach právě mám strach dost tak mě hned začne bolet na hrudi tak se bojim jestli třeba byto nemohla být plicní embolie z trombózy ne tak, všichni zase tvrdí že to mám že strachu že se bojim.