Pachuť v ústech po extrakci osmičky

7.10.23 00:42

Pachuť v ústech po extrakci osmičky

Ahoj,

mám dotaz. Pro rýpálky se tu ptám z toho důvodu, že je pátek po půlnoci a v Praze už teď není žádná pohotovost.

Ve středu jsem byla na trhání pravé horní osmičky na stomatochirurgii. Rána mě jen chvilkama pobolívá. Problém je, že od večera cítím v puse kyselou pachuť, jak kdyby ze zubu něco teklo. Mamka se mi tam dívala a rána je prý bledá, klidná, s bílým povlakem (tak to bylo už včera).

Minule po trhání 7 a 8 na druhé straně jsem měla suché lůžko a hnisavý zánět, tak už se bojím a teď o víkendu bych to nerada řešila. Máte někdo zkušenost prosím? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15875
7.10.23 01:01
@PitomaZrzka píše:
Ahoj,

mám dotaz. Pro rýpálky se tu ptám z toho důvodu, že je pátek po půlnoci a v Praze už teď není žádná pohotovost.

Ve středu jsem byla na trhání pravé horní osmičky na stomatochirurgii. Rána mě jen chvilkama pobolívá. Problém je, že od večera cítím v puse kyselou pachuť, jak kdyby ze zubu něco teklo. Mamka se mi tam dívala a rána je prý bledá, klidná, s bílým povlakem (tak to bylo už včera).

Minule po trhání 7 a 8 na druhé straně jsem měla suché lůžko a hnisavý zánět, tak už se bojím a teď o víkendu bych to nerada řešila. Máte někdo zkušenost prosím? Díky moc.

Chápu, že to není vše po extrakci ještě úplně ok.
Je to ve fázi hojení.
Ale, pokud by tam vznikl zánět, bylo by to opravdu bolestivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.23 02:03

@PitomaZrzka Já to měla po trhání vždy. Do týdne to přešlo, většinou, když už se díra po trhání stahovala.

• Citovat
  • Upravit
1699
7.10.23 02:59

Je to v hojící fázi. Naprosto běžný. Počkej 5-10dní. Samo to odezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí