Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím vás, po porodu bylo všechno vcelku v pohodě, ale asi týden po příchodu domů jsem s malou jela na delší procházku, domů už jsem skoro nemohla dojít, několik následujících dnů jsem si skoro nemohla sednout ani delší dobu stát (např. půl hoďky při žehlení. Do toho přišly velké bolesti při močení, mohla jsem čůrat jen ve sprše, na wc jsem myslela, že umřu. jsem 5 týdnů po porodu a stále mě to bolí. Máte s tím někdo zkušenost? Zabírá něco? Díky
Stydká kost mě bolela asi 4 měsíce po porodu, měla jsem pořád pocit, jako bych ten den najela sto kiláků na kole. Je to normální, zvláště po více porodech.
Já ti trpěla po druhém porodu a zabíral jedině odpočinek. Nepřepínat se, ale to šlo bohužel se dvěma prckama dost těžko…
Když zvedám něco těžšího nebo rychle vstanu-9.měsíců po porodu ![]()
Mě doktor řekl, že to není stydká kost, ale nějaká spona a prý to může bolet i 1 rok po porodu. Ale mělo by to samo odeznít… Každopádně to bylo dost nepříjemné a pomáhal mi jen odpočinek…
Hezký den dámy ![]()
Jsem přes 8 měsíců po 2. porodu a trpím na bolest stydké kosti. Jsem z toho hotová. Ze začátku mi v ní křupalo, pak se přidala i levá kyčel a otáčení v noci je něco šíleného. Teď mi ve stydké kosti přestalo křupat, ale bolest v ní i v kyčli zůstala. Po delší procházce umírám a nemůžu skoro chodit.
Byla jste na tom některá podobně a srovnalo se to samo? Příjde mi, že už by to mělo být ok…Ani nevím jestli bych s tím měla jít na gyndu nebo chirurgii ![]()
No možná bych nejdřív zkusila fyzioterapii, jestli nemáš někde něco hnuté.