Bolest stydké kosti po porodu a problémy při močení

1
17.11.13 20:07

bolest stydké kosti po porodu a problémy při močení

Zdravím vás, po porodu bylo všechno vcelku v pohodě, ale asi týden po příchodu domů jsem s malou jela na delší procházku, domů už jsem skoro nemohla dojít, několik následujících dnů jsem si skoro nemohla sednout ani delší dobu stát (např. půl hoďky při žehlení. Do toho přišly velké bolesti při močení, mohla jsem čůrat jen ve sprše, na wc jsem myslela, že umřu. jsem 5 týdnů po porodu a stále mě to bolí. Máte s tím někdo zkušenost? Zabírá něco? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
17.11.13 20:24

Stydká kost mě bolela asi 4 měsíce po porodu, měla jsem pořád pocit, jako bych ten den najela sto kiláků na kole. Je to normální, zvláště po více porodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
17.11.13 20:42

Já ti trpěla po druhém porodu a zabíral jedině odpočinek. Nepřepínat se, ale to šlo bohužel se dvěma prckama dost těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
17.11.13 20:53

Když zvedám něco těžšího nebo rychle vstanu-9.měsíců po porodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
17.11.13 21:17

Mě doktor řekl, že to není stydká kost, ale nějaká spona a prý to může bolet i 1 rok po porodu. Ale mělo by to samo odeznít… Každopádně to bylo dost nepříjemné a pomáhal mi jen odpočinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
3.6.18 10:00

Hezký den dámy ;)

Jsem přes 8 měsíců po 2. porodu a trpím na bolest stydké kosti. Jsem z toho hotová. Ze začátku mi v ní křupalo, pak se přidala i levá kyčel a otáčení v noci je něco šíleného. Teď mi ve stydké kosti přestalo křupat, ale bolest v ní i v kyčli zůstala. Po delší procházce umírám a nemůžu skoro chodit.
Byla jste na tom některá podobně a srovnalo se to samo? Příjde mi, že už by to mělo být ok…Ani nevím jestli bych s tím měla jít na gyndu nebo chirurgii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.6.18 10:14

No možná bych nejdřív zkusila fyzioterapii, jestli nemáš někde něco hnuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí