Bolest, tlak v pochvě

11
30.5.14 18:01

Bolest, tlak v pochvě

Dobrý večer maminky,

jsem ve 20+0 a už čtvrtý den mám tlak, bolest uvnitř pochvy, dalo by se to přirovnat ke špatně zavedenému tamponu, říkala jsem si, že to možná bude zvětšující se dělohou, napínáním vazů a jelikož jdu v pondělí do poradny, tak jsem si rekla, že to vydržím, ale pak mi přepadla obava, že se třeba otevírám, a že bych měla k lékaři zajít, aby mne zkontroloval, musela jsem jet na pohotovost, protože můj gynekolog dnes neordinuje. S přítelem jsme vyřadili sex, jelikož mám děsně citlivou dělohu a je mi styk i jakékoliv vaginální vyšetření velmi nepříjemné, ale co jsem zažila dnes na té pohotovosti, to už vážně nešlo, pan doktor byl velmi arogantní, nepříjemný, okřikl mne, co tam dělám až dnes odpoledne, ano, možná jsem to měla řešit ihned od začátku problému, ale znáte to, člověk nechce běhat s každým pichnutím k doktoru, chtěla jsem počkat, jestli to nepřiejde samo a myslím, že zas tak na čas jsem si nedávala, ale zpět k věci, pan doktor mne velmi, ale velmi surově vyšetřil narváním zrcadel do mé citlivé pochvy, samozřejmě jsem se ozvala, že to opravdu bolí, ale citlivější prostě nebyl, brečela jsem bolestí, neřekl mi prakticky nic, proč mne bolí uvnitř pochvy mi řečeno vůbec nebylo, to na mě Koukal jak kdyz si snad vymýšlím, ale alespoň mi uklidnil, že všechno vypadá v pořádku, hrdlo dlouhé, což je tedy sice fajn, ale Vás bych se teď chtěla zeptat, zda jste tyto bolesti některá z Vás taky měla a jestli víte od gynekologa z čeho, když jsem tomuto doktoru rekla, že jsem si myslela, že je to právě z roztahování dělohy, tak mi odvětil jen arogantně „Jo a proto vás bolí v pochvě, to dává smysl“, tak teda nevím :-(. Jsem z toho přístupu naprosto znechucená, když si představím, že by mě někdo jako on měl odrodit, tak mam husí kůži, nezlobte se za ten román. Děkuji za odpověďi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8389
30.5.14 18:21

@lucaaaa to je mi líto :hug: takové pocity jsem občas mívala taky, ale možná ne tak hrozné. Prostě se vče uzpůsobuje jak mimi roste, asi začínáš i cítit pohyby a bude to horší. Ale takto mne bolelo hlavně při únavě. Dej si nohy nahoru a odpočívaj. Do pondělka vydrž a řekni svému mudrovi. Jinak si vyber nějakou jinou porodnici ať nenarazíš ta tohohle vola u porodu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
30.5.14 19:18

@lucaaaa :hug: to byl idiot :cert:
A pak se někdo může divit, že se nám když si nejsme něčím jistý nechce hned letět k doktoru…když můžeme očekávat podobný přístup a jednání :cert:
Občas tam taky mívám nepříjemný pocity, ale vždy to samo odeznělo.
Přeju ať to nic není a s tímhle arogantním hovadem v podobě doktora už nikdy nebudeš mít tu čest!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.5.14 20:19

@lucaaaa dr je pěkný vůlm, bych si na jeho přístup stěžovala :hug: Já mám tyhle bolesti, když mi dítě nacpe buď hlavu nebo zadek na čípek. To pak sotva lezu, tlak a popíchávání :think: Ale když váhám, tak vždy volím kontrolu - začala jsem se otevírat hodně brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.5.14 22:11

Díky za podporu, holky. Přeju nám všem méně těchto doktorů, kort ženských :cert: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.17 23:43

Bolest delohy

Zdravim jsem ve 24 tydnu tehotenstvi boli me dole deloha jakobych to mela narazene boli me to i pri chuzi i kdyz lezim jak kdy nekdy vic nekdy min ale porad a pohyby citim taky a maly se tlaci dolu i na mocak myslite si ze he to normalni? Dekuji moc za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí