Bolest v krku při polykání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
31.5.13 22:21

@pet14 tak já mám jeden zlomený 6vpravo mám tam provizorní plonbu a až vypadne tak mám přijít jestli půjde dát korunka…jinak jsem měsíc po trhání osmičky ale ta byla v poho bez komplikací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
31.5.13 22:30

Tak si to hlídej :-)
mě na to upozornili na ORL

a hlavně odpočívej!!! což je s mimčem těžký, ale je to to nejlepší pro oba - zdravá máma, štastné dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
31.5.13 23:56

Vykloktej si vodu se soli. Je to hnusny, ale nikdy bych neverila jak to pomaha ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.8.15 14:53

Ahoj četla jsem tvůje příznaky a pokud máš ještě - zhrubění hlasu, kašel, zahlenění, bolesti a pálení v krku, bolest při polknutí, chrapot. Je to nejspíš laryngitida.

Příčiny: Nejčastější příčinou laryngitidy jsou virové infekce, které se šíří kapénkovou cestou. Viry mohou oslabit slizniční obranu a mohou pak být následovány bakteriální infekcí, to však není pravidlem a neměj strach.

K léčbě stačí paralen, strepsils, orofar atd. :mavam: držím ti palce.
A taky skus kloktat vodu se solí je hnusný ale pomáhá to. :? A nebo rozkousej pomalu česnek a pomalu polikej ať tím to vypálí krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.12.17 21:32

Bolest uší a krku při polykání a mluvení

Ahojky, chci se zeptat. Včera jsme se vrátily z hor a v úterý jsme byly cca 3 hodiny venku na lyžích kde jsem promrzla na kost. Od té doby mě bolí uši a dole v krku když chci polknout nebo teď už i promluvit. Ale kašel ani nic podobného nemám. Jako vždy první co mě napadlo prolistovat internet ale po druhém článku mi to stačilo. Tak se s dotazem obracím na Vás. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
28.12.17 21:39
@Milagros89 píše:
Ahojky, chci se zeptat. Včera jsme se vrátily z hor a v úterý jsme byly cca 3 hodiny venku na lyžích kde jsem promrzla na kost. Od té doby mě bolí uši a dole v krku když chci polknout nebo teď už i promluvit. Ale kašel ani nic podobného nemám. Jako vždy první co mě napadlo prolistovat internet ale po druhém článku mi to stačilo. Tak se s dotazem obracím na Vás. Děkuji za odpověď

moc nerozumím, co tak strašného internet našel? je to nějaké nachlazení, viroza, případně angína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
28.12.17 21:41

Prostydla si, kloktej a dej zábal, to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
28.12.17 21:42

Uvař si čaj se slivovicí, na noc dej Paralen a něco na bolest v krku, třeba Tantum Verde ve spreji a zítra uvidíš. Taky bych to viděla na nachlazení či něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.12.17 21:48

@vokishka : např. rakovinu jícnu a hltanu.

@Lamátko : a to kloktání pomůže když je to tak hluboko v krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.12.17 21:56

Děkuji za rady :kytka:
A pro vysvětlení na rakovinu jícnu mi umřel před rokem a půl táta kterého trápila jen bolest při polykání. Takže místo aby Vám internet poradil Vás časami dokáže vyděsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.12.17 21:56
@Milagros89 píše:
@vokishka : např. rakovinu jícnu a hltanu.@Lamátko : a to kloktání pomůže když je to tak hluboko v krku?

Tak to bys musela pociťovat nějakou dobu, ne hned po prokazetelném prochladnutí. Přivezla jsem si ho taky z předvánoční Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
28.12.17 22:04

To muze byt sposta veci, i treba angina, zanet mandli, ale spis jen nastuzeni. A nedelej si diagnozy z clanku na internetu, z toho se muzes zblaznit. Pravdepodobnost rakoviny je asi jako vyhrat jackpot ve Sportce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
28.12.17 22:13

@Milagros89 dojdi si k dr. :) mam to stejný a antibiotika, v krku mě nebolí, ale mam kašel, uši mě bolí při polknutí a mam pocit knedlíku v krku
ono se ti to může rozjet ještě, mě to začlo v neděli, že sem na chvíli nemohla vůbec mluvit - a nic jinýho mi nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
28.12.17 22:31
@Milagros89 píše:
@vokishka : např. rakovinu jícnu a hltanu.@Lamátko : a to kloktání pomůže když je to tak hluboko v krku?

Po prochladnutí? To by musela být velká náhoda, aby se něco takového najednou projevilo a zrovna poté, co jste prochladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.12.17 22:49

@Laurie zítra si dojdu k Dr. Při polykání paralenu jsem myslela že se udávým. Nemohla jsem ho přes krk vubec polknout. Nevím či to bylo přez tu bolest nebo se tam o něco zasekl. Uši už bolí bez přestání a nemůžu spolknout už ani slinu protoze to strašně bolí (radši bych šla do 3tice rodit) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí