Příznaky - bolest v krku, půlce jazyka

Anonymní
26.9.17 18:47

Bolest v krku, pulky jazyka...

Ahoj jdu k vam pro radu. Uz druhy tyden me boli v krku, nekdy vic nekdy min, obcas pocit jakoby na me neco lezlo… k tomu me zacalo bolet za osmickou, udelal se mi tam vzadu takovej hrbolek bilej. Spolu s bolesti jazyka nic prijemnyho napr. Pri jidle… v krku pod mandli na jedne strane to tam mam taky nejaky zvetseny.. nevite co by to mohlo byt? Pridavam fota.. ani nevim kam s tim zajit, kdyz se to nezlepsi, obvodak, zubar…?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.9.17 19:11

Jeste pro doplneni, minuly tyden me dost bolelo na hrudi hlavne pri kaslani. Prvne jsem myslela, ze by to mohla byt angina ktera se mi naposled takhle projevovala a plno znamych ji ted melo… ale zadne teploty, zadne cepy a ta bolest v krku neni az takova jak pri angine. Na hrudi obcas jeste zaboli. Jen jestli by to nemohlo souviset…

• Citovat
  • Upravit
Verun83
26.9.17 19:20

K obvodakovi na ster z krku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.17 19:44

Ja jen, ze se taky asi jen tak k doktorovi ted nedostanu… moc nas ted v praci neni a musim jeste s dcerou na nejake prohlidky, takze pokud me to neskoli nejak vic, doktor se dva tydny urcite, konat nebude..proto se zatim ptam tady…

• Citovat
  • Upravit
1015
26.9.17 20:41

Jestli to není aft? Nebo neroste Ti moudrak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.17 20:55

@MaminkaLucka leda ze by mi rostl jeste jeden. ne, to urcite nevypada.. nevim jak by to vysvetlovalo tu vec ( nevim jak to nazvat) :D pod madli, to se mi nelibi vic… aft asi taky ne, ani nevim jestli jsem ho mela nekdy.

• Citovat
  • Upravit
184
26.9.17 22:28

Vypadá to jako aft…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
27.9.17 09:17

Sla bych na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.17 09:30

@Breberka123 ale to musim mit zadanku od sveho doktora, nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.17 09:44

Pridava se mi tlak a obcas bolest v uzlinach na krku.. vzadu za jazykem to mam cervene a mam viditelnou zaklopku nebo co to je, nevim jestli jsem si toho jen nevsimla, jak je to za jazykem nebo to tam mam nove. Neni to moc dobre vyfocene ale lepe to neslo… vim, ze to nejsou moc hezke forky ale nemam s kym se vtomhle pripade poradit a jak jsen rikala k doktorovi se hned nedostanu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex