Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nebo to může být cysta, ale přeji //, pokud jsou v očekávání.No, nebo to může být teprve OVU taky.
Než jsem zjistila že jsem těhotná, tak mě tři dny bolelo v podbříšku na pravé straně. Spíš jak by do mě někdo dloubal prstem, pořád na jednom místě. Tak jsem myslela, že je to asi opožděná ovulka, ale nebyla, když to přešlo nechala jsem to tak a paj za několik dní zjistila že jsem těhu.. ![]()
Holky, mam asi tyden po OVU a bolí mě podbřišek už tak 2 dny, myslite, že by to mohlo byt těhu?
Dnes mě přepadla strašná bolest v podbříšku až křeče. Minulý měsíc jsem měla jen slabé špinění dva dny -trochu krve. Tento jsem dostala ms přesně na den-ale zase jen slabě a nic. Bojím se, aby to nebylo nic vážného. Doktor má dovolenou. je tam až v pondělí. Těhotenský test jsem měla s jednou čárkou. Neměl to někdo také tak-moc se bojím Pavlína ![]()
Dobrý den, dokázal by mi někdo poradit s mým problém pobolívání v podbříšku po ovu? Bolí mě na pravé straně v podbříšku a mám pořád pocit na zvracení. Máte někdo taky takovou zkušenost? Moc děkuji za každou radu. Lucka