Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tumpach píše:
Taky mě to zajímá,ale asi už nám nenapíše,bohužel
proč by nenapsala, když slíbila??
zdravím vás holky, duvod proč jsem nenapsala je že po odjezdu mého přítele do práce za mnou přišla tchýně začala mi nadávat do kur..... a že ten parchant není jeho a že její vlastní vnučka je mrcha já jsem se tak vstekla že jsem myslela že jí jednu vrazím a ráno jsem začala špinít a u dr jsem zjistila že jsem o miminko přišla tak se to tchýni povedlo přítel to ještě neví.A já mám pocit že se przo dostanu do cvokárny nemám ktomu daleko
ježiši
To mě moc mrzí. O mimčo jsem nikdy nepřišla, ale dlouho se nedařilo, takže vím, že utěšovat v takových situacích moc nejde. Tak se pořádně vyplakej a zkus to vzít jako nový podnět, četla jsem i tu druhou diskuzi, takové soužití je vážně o nervy. Pokud se za tebe chlap nepostaví, tak máš možná lepší se sbalit a odjet na delší dobu za mamkou, ke kamarádce, prostě pryč, aby sis udělala větší dostup. Drž se a aspoň piš, člověk se musí někde vykecat, aby totálně nezmagořil ![]()
To je mi fakt moc líto. Jinak ta tvoje tchýně je fakt hnusná svině a nechápu, jak se tak může chovat… Držím ti palce, aby ti to příště líp vyšlo…
holky moc vá děkuju já to nemám ani komu říct všichni jsou moc daleko.Je toho už na mě moc´.
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
zdravím vás holky, duvod proč jsem nenapsala je že po odjezdu mého přítele do práce za mnou přišla tchýně začala mi nadávat do kur..... a že ten parchant není jeho a že její vlastní vnučka je mrcha já jsem se tak vstekla že jsem myslela že jí jednu vrazím a ráno jsem začala špinít a u dr jsem zjistila že jsem o miminko přišla tak se to tchýni povedlo přítel to ještě neví.A já mám pocit že se przo dostanu do cvokárny nemám ktomu daleko
to snad ne???
to kdybys ji aspoň jednu vrazila, aby to stálo za to
je to opravdu kr… doufám,že s tím přítel něco udělá, jinak stojí za pěkný prd!!! je mi to moc líto!!!
Holky, mohu mit takovy dotaz, co je prerusovana souloz vime vsechny, ale jde mi o to, zda lze za prerusovanou slouloz povazovat proniknuti penisu do vaginy jen na zacatku pohlavniho styku (vice mene jako soucast predehry), nebo vylozene je prerusoanou soulozi stav kdy tesne pred vyvrcholenim muz penis vytahne z vaginy, proc se ptam? jelikoz sex s kondomem je pro me ocela neprijemna zalezitost, pharmatexu, taky ok, ale neni az tak jednoduche ho mit vzdy po ruce a hlavne jej sehnat (antikoncepci nemohu, kvuli zdrav. problemum), vim, ze pro oplodneni je trea i tlak vynalozeny pri ejakulaci, ale take znam dost holek, ktere otehotnely uz z tzv. kapek rozkose…