Bolest v podbřišku v 12+0

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
21.5.12 07:38

Mně v podbřišku bolelo hrozně, proto Dr. usuzovala na mimiděložní těhotenství. Je to prý tím, že mimčo je vyživováno žlutým tělískem, které tlačí na břišní stěnu. Jo a mimčo nykonec bylo tam, kde mělo být:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
21.5.12 07:45

a tak šla bys tam teda radši už teď v pátém týdnu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
21.5.12 07:56

Holky hlavně klííííd :D Bolesti podbřišku - většinou popisované jako bolesti podobné při/před menstruací, jsou naprosto ok. Natahuje se vám děloha a tyhle bolesti budou občasným společníkem celých 9 měsíců ;)
Taky jsem takhle vyšilovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
21.5.12 07:57

@baculkaji v pátém týdnu nemusí být ještě nic vidět a taky nejspíš nebude. Já byla v pátém. Celá natěšená jestli testy nelžou a dr. mi řekla jen, že na utz. nic nevidí, ale že těhotenství se ASI založilo a že mám přijít za týden. Minimálně do toho šestého, sedmého zkus vydržet. Jinak budeš nejspíš odcházet zklamaná. Je potřeba dočkat času… ale vím sama, jak hrozně dlouhý týden to pro mě byl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
21.5.12 07:58
@baculkaji píše:
a tak šla bys tam teda radši už teď v pátém týdnu???

Já bych šla, jen tak pro uklidnění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
21.5.12 08:00

mě jde spíš o to bolení, abych tam nešla pozdě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.5.12 08:04

já měla menstruační bolesti od začátku 2.těhotenství, asi až do 14týdne, pak jsem od toho 14tt už začala cítit tvrdnutí břicha. každej je jinak citlivej a já jsem nějaká hypercitlivá asi. nicméně kontrakce jsem měla celé těhotenství a od 33 ležela pro hrozící předčasný porod v porodnici, Bára se narodila 5dní poté, co mě ve 36+0 pustili domů, že pro mě už víc neudělají :zed: kdybych tam byla bývala vydržela jenom ležet (domů jsem nechtěla), mohli jsme si třeba odpustit problémy s kojením. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
21.5.12 08:13

já bych jen potřebovala uklidnit, že když by to bylo mimoděložní tak by se ta bolest asi nedala vydržet ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
21.5.12 08:25

@baculkaji mimoděložní těhotenství se stejně na utz neuvidí. Je potřeba, abys počkala, až bude těhotenství vidět v děloze. Navíc ano, ta bolest by byla ukrutná. Pobolívání podbřišku je naprosto normální. Na tohle téma je tady milon a jedna diskuse, tak se klidně pro uklidnění začti. Nic neuspěcháš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
21.5.12 08:26

@micelinka a jaké uklidnění je v 5tt, když ti dr řekne, že na utz nic nevidí a abys přišla za týden/dva pro vyloučení mimoděložního těhotenství? Akorát bude odcházet s pocitem, že je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
21.5.12 10:48

Hele, tak je to asi tak - když tam půjdeš, tak dr. nic neuvidí a budeš nervní, když tam nepůjdeš, tak budeš taky nervní, tak si vyber :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
21.5.12 10:48
@hartiepa píše:
@micelinka a jaké uklidnění je v 5tt, když ti dr řekne, že na utz nic nevidí a abys přišla za týden/dva pro vyloučení mimoděložního těhotenství? Akorát bude odcházet s pocitem, že je něco špatně.

Taky pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.19 18:47

Ahoj holky, jsem 12+1 a od včerejška mě sem tam bolí v podbrisku pod pupikem na prave straně, když si tam na břicho sahnu tak mě to pichne. Jinak nic mě netrápí. Kromě silenejch nevolnosti teda, jak kdy.

• Citovat
  • Upravit
356
14.9.19 21:27
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem 12+1 a od včerejška mě sem tam bolí v podbrisku pod pupikem na prave straně, když si tam na břicho sahnu tak mě to pichne. Jinak nic mě netrápí. Kromě silenejch nevolnosti teda, jak kdy.
Řekla bych, že je to rostoucí dělohu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky