Bolest zad ve spánku

267
25.10.12 08:19

Bolest zad ve spánku

Ahoj holky,
mám takový problém..jsem v šestém měsíci těhotenství a v v noci mě bolí šíleně záda, už nemůžu ani bolestí spát. Když vstanu, chvíli mě záda ještě bolí, a po chvíli bolest odejde. Nevíte co může být příčinou, nebo jak bolesti alespoň trochu předejít? nikdy dřív, jsem problémy se zády neměla. Všem moc děkuji za rady a typy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
25.10.12 08:46

Zkus těhu masáže, plavání, cvičení…miminko už tlačí do všech stran :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
25.10.12 09:05

Tak to ti neporadim ale jen tě uklidním že to mám taky. Dneska v noci jsem se zbudila takovou bolestí až mi tekly slzy, Děsná bolest v kříži, která šla do kyčelních kloubů a postupně do nohou. Musela jsem vstát a chodit aby se mi trochu ulevilo. Když se to trochu zklidnilo tak sem zkusila zase usnout a ráno sem se vzbudila a bylo to dobrý. Malej asi na něco tlačil. Já jsem 24.tt.Ale u mě to bude asi hodně daný že mám klidovej režim a dost ležím. Chvílema jsem i panikařila jestli se mi nerozjíždí porod ale naštěstí ráno sem byla na pravidelný kontrole OG a ten říkal že vše ok. Jinak zkus těhotenský podpůrný pás. Mě ho doporučovala doktorka u prvního dítěte ale pomohl mi asi jen na 14 dni.Ale hodně jsem četla že to maminkám pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
25.10.12 09:42

@skrudzz asi to budeš muset vydržet :( jsem na tom podobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.10.12 20:00
@skrudzz píše:
Ahoj holky,
mám takový problém..jsem v šestém měsíci těhotenství a v v noci mě bolí šíleně záda, už nemůžu ani bolestí spát. Když vstanu, chvíli mě záda ještě bolí, a po chvíli bolest odejde. Nevíte co může být příčinou, nebo jak bolesti alespoň trochu předejít? nikdy dřív, jsem problémy se zády neměla. Všem moc děkuji za rady a typy. :)

tak s tim mam take problem, v noci jsem kazdou chvili vzhuru a nevim uz, jak si mam lehnout.Jsem v 7.mesici, ale trapi me to uz od 4.teho.Uz abych to mela za sebou. Rikala jsem si, kdyz se nevyspim ted, tak potom uz tezko, ze? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
28.10.12 22:45

Mě záda v noci bolí tak od půlky druhého trimestru. Spím na boku nebo v takové té „stabilizované poloze“ napůl na boku napůl na břiše, břicho si případně podkládám peřinou, spím v měkké podprsence (jak se mi prsa zvětšila, začala být těžší a záda tou váhou zkrátka trpí). Trochu to pomáhá, ale stejně mě záda a kyčle bolí. Několikrát za noc jsem vzhůru a pořád měním polohy a převaluju se, aby se mi leželo aspoň trochu pohodlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.15 08:21

Holky nejsem tehotna ale dneska v noci me vzbudila bolest zad jako u lopatek nikdy se mi to nestalo jsem z toho ted hotova nikdy me to nevzbudilo ve spani musela jsem si lehnout na zada a spat chvili na zadech co to mohlo byt infarkt???

• Citovat
  • Upravit
3647
15.2.15 08:31

Nestras. Me bolí žádá tři měsíce a dnes jsem se poprvé vyspala a necítila jsem bolest. Paráda. Jsem šťastná pprotože ted budu podstupovat ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.15 08:32

Zkus si zacvicit. Ja začala a je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.2.15 10:09

Vždy je vše poprvé třeba si jen blbě ležela to přejde asi bych to nějak neřešila. Ted se hýbat můžeš normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
9.4.18 17:50

Bolest beder ve spanku v tehotenstvi

Ahojik tehulky, byvale i soucasne:). Ozivuji diskuzi, jelikoz puvodni dotaz je jak kdybych ho psala sama.
Jsem teprve na konci 4. mesice tehu a uz tak dva tydny me pouze v noci priserne boli dolni cast zad-od beder po kostrc. Postupne se to horsi v prubehu noci a rano uz bolesti brecim. Pote co vstanu se to behem hodinky zase srovna. Zkousela jsem spat na zadech, na boku a je to fuk. Prijde mi ze se mi ta zada vlivem hormonu jakoby povolujou v noci a cele skripnou. Nejsem schopna se vubec hybat potom jak to boli.
Brisko mam jeste male a mam pravidelny pohyb. I cvicim obcas tehu pilates. Ale v noci proste hruza. Mate nejake tipy co vam pomohlo? Treba podlozit nohy polstarem? To dnes zkusim. Ale jinak uz me nic nenapada :( Uz jsem fakt zoufala. Nevim jak to se mnou bude na konci tehu! :roll:
Jeste dodam, ze jsem typ spis s rovnymi zady, a bylo mi receno, ze to muze delat neplechu jak se bude v bedrech tvorit to prohnuti kvuli brisku.
Diky vsem predem za rady! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
9.4.18 17:52

@skrudzz Ahojik prave jsem ozivila tvou diskuzi. Pokud tu jeste nekde jsi, mohu se zeptat, co pomohlo tobe? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí