Bolest žaludku / potíže střevní

SS123
25.6.25 10:15

Bolest žaludku / potíže střevní

Dobrý den, jdu k vám pro radu. Cca 3 dny mě bolí žaludek někdy mě i v něm pálí, a mám hlavně pocit na zvracení ale nezvracím. Sem bez horečky měla sem průjem, ale na to sem si koupila uhlí. Volala sem doktorovi ten řekl že mam být na dietě a že mám když tak přijít v pátek. Bratr měl také cca 3 dny průjem a přítelkyně jen horečky jeden den. Nemám ani chuť na jídlo. Myslíte že je to nějaká viróza střevní?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
25.6.25 10:40

@SS123 může být. Kupte i probiotika a dodržujte tu diétu. A nebo ještě to může být i z toho horka, že se vám přehřál organizmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
25.6.25 10:41

@haupi děkuji mockrát také sem si to říkala právě no.

• Citovat
  • Upravit
7489
25.6.25 10:42

@SS123 mě na žaludek hrozně moc pomáha čaj stomaran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
25.6.25 10:44

@KKK85 vážně? Tak to zkusím děkuji

• Citovat
  • Upravit
7489
25.6.25 10:47
@SS123 píše: Více

je to léčivý čaj, mylsím že se může dva týdny v kuse max používat. Já byla i na sonu, pořád mě bolelo divně břicho a bylo divně. Mi pomohl. Ale není tedy vůbec dobrý, je hořký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
25.6.25 10:52

@KKK85 fakt? Tak ja to zkusím a uvidím děkuji fakt moc.

• Citovat
  • Upravit
11
26.6.25 13:58

@SS123 Podobné příznaky jsem měl a podezření na reflux, ale tam mi zase nesedí ten průjem :think: kdyby to trvalo déle, asi bych se šel k dr. Každopádně určitě neuškodí na léto nasadit nějaká probiotika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
26.6.25 14:19

@KurkaR Dobrý den děkuji. Trvá to teď od pondělí ale už to nemám takové, průjem sem zastavila uhlím a už mám lepší stolici. Tak přemýšlím zda jít zítra k lékaři, nebo počkat ještě přes ten víkend jestli se to fakt nezlepší za ten týden.

• Citovat
  • Upravit
11
2.7.25 11:02

@SS123 Dobrý den, není zač. Už jste lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
3.7.25 08:33

@KurkaR Dobrý den už to mám v pořádku. Nikde u lékaře sem nebyla. Má sestra mi říkala že to jednou takhle prý měla a dostala menstruaci, a bum já ji dostala také prý to bylo spojené potíže před menstruaci. Tohle sem si fakt nemyslela že muže být.

• Citovat
  • Upravit
11
8.7.25 14:40

@SS123 Aha, tak to nemůžu hodnotit :mrgreen: Hlavně, že už se cítíte lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
8.7.25 15:51

@KurkaR Dobrý den tak týden byl pokoj. A tenhle víkend jsme byli s rodinou u řeky se koupat. A bratr v noci několikrát zvracel bez průjmu sestra jen průjem. No a já začala dnes zvracet a průjem. Takže zase nejspíše nějaká viróza. Zkouším pít ledovou vodu po lžičkách. Bratr už v pohodě ten už šel do práce. Nemam ani hlad při pomyšlení na jídlo se mi dělá zle.

• Citovat
  • Upravit
SS123
9.7.25 14:16
@KurkaR píše: Více

@KurkaR tak už i sestra zvracela ale dnes už nikdo nezvracel jen ten průjem. Tak máme dietu a zkoušíme jíst starší rohlíky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex