Bolesti bříška 2letá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25182
22.3.16 11:36

Maminky, 4,5 letá dcerka si stěžuje už asi měsíc na bolesti bříška - žádné křeče, na prohmat reaguje bolestí v celé oblasti břicha. Občas je vidět, že trochu hraje (když má jíst, spát), ale jindy je to nezávislé na čemkoliv, je třeba uprostřed hry, malování. Dost taky prdí. Ale kaká předpisově. Máte někdo zkušenosti? Ptám se tady, než půjdu k doktorce, abych nešla se simulantem :D
Ještě mě napadá, že dloooouho bojujeme (všichni) s rýmou, jestli ji nemůže nějak trápit to, jak přes sem tam polkne nějaký hlen (teče jí dost zadní rýma).
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.3.16 20:25

Malá to říká taky, denně a to má bud hlad, nebo jí řeknu, lehni si a dej nohy nahoru, ona to udělá, prdne si a je to v pohodě! zkuste to! já na to jako malá taky trpěla, aj sanitku mi volali ha:-.) strašný muka a bolesti. zaražený prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
22.3.16 22:21

@madrianova To já taky říkám, že si musí prcnout :mrgreen:. Někdy je vidět, že je to lepší :D Ona nemá vyloženě křeče, spíš si tak jako postěžuje. Normálně bych to až tak neřešila, ale sleduju to fakt už dlouho a nerada bych zanedbala třeba potravinovou alergii.
Ale je pravda, že je taková citlivější a možná ji i obyč. prd bolí jak jiného křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí