Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj, chci se zeptat zda měl někdo problémy s bolestí na hrudi. Mám týden covid a relativně se to dalo vydržet, ale poslední tři dny mě při hlubokém nádechu strasně bolí na hrudníku.
nevím zda to může být od toho jak kašlu, nebo jestli raději zajet na infekční.
bojím se, aby to nebylo něco jiného, než jen bolest od kašle. ![]()
Příspěvek upraven 26.12.21 v 10:51
Pokud normálně dýcháš, nedusíš se při nádechu, tak to bude jenom podráždění z kašle. I při blbým zánětu průdušek to umí luxusně bolet.
@Sarka3030 S bolestí při nádechu bych jela. Bála bych se, že jsou chycené průdušky nebo plíce.
Vy, co radite je, to se ma jen tak sebrat a jit si sednout na pohotovost? To asi ne.
@Sarka3030 píše:
Ahoj, chci se zeptat zda měl někdo problémy s bolestí na hrudi. Mám týden covid a relativně se to dalo vydržet, ale poslední tři dny mě při hlubokém nádechu strasně bolí na hrudníku.nevím zda to může být od toho jak kašlu, nebo jestli raději zajet na infekční.
bojím se, aby to nebylo něco jiného, než jen bolest od kašle.
Příspěvek upraven 26.12.21 v 10:51
Muzou to byt namozene svaly od kasle. Pokud dychas a mluvis souvisle bez problemu, pak nikam nejezdi. Ale muzes zavolat na pohotovost a zkonzultovat svuj stav.
Zkusím vydržet do zítřka a zavolat své obvodní lékařce. Pokud se to zhorší, tak mě přítel odveze na infekční a uvidíme ![]()
@vokishka píše:
Vy, co radite je, to se ma jen tak sebrat a jit si sednout na pohotovost? To asi ne.
však píše, že pojede na infekční
@Sarka3030 píše:
Zkusím vydržet do zítřka a zavolat své obvodní lékařce. Pokud se to zhorší, tak mě přítel odveze na infekční a uvidíme
Jela bych hned.
@Ramada25 píše:
@Sarka3030 ahoj tak jak jsi dopadla?
Ahoj, volala jsem do FKHK na infekční. Tam mi paní řekla, ať beru léky na kašel, obvodní mi poslala Ventolín a dělala jsem si zábaly a už se to začíná kepšit.
plus jsem pila průduškový čaj ![]()