Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, v úterý jsem byla na revizi po ZT v 9 tt, v den revize jsem trochu krvácela, od té doby jen minimální špinění. Od pátku šílené bolesti tak jsme hned jeli do nemocnice, kde mi doktorka sdělila že se po revizi musí krvácet, zánět naštěstí nemám, dostala jsem injekci a tabletky abych se rozkrvácela a dočistila. Bohužel patřím k těm ženám co mají dělohu posunutou dozadu a to je prý problém proč nekrvácim a mám takové bolesti. Dnes jsou bolesti mírnejší ale pořád nekrvácím… na další zákrok fakt nechci jít.
Máte některá podobnou zkušenost? Doteď jsem byla v pohodě ale prostě teď jsem úplně na zhroucení…
Děkuju
Ahoj, Ja byla na revizi 9.12.v den revize krvaceni, od druheho dne nic. Sem tam jsem zaspinila ale nic velkeho. Po tydnu jsem zacala opet krvacet, cca 2-3 dny, potom zase lehke spineni a od ty doby nic. Na kontrole vse ok, pry jsem vycistena. Bolesti jsem behem toho tydne mela, ale nic co by se nedalo vydrzet. Delali ti ultrazvuk? Nemohli tam neco „zapomenout“?
@Mikea píše:
Ahoj, Ja byla na revizi 9.12.v den revize krvaceni, od druheho dne nic. Sem tam jsem zaspinila ale nic velkeho. Po tydnu jsem zacala opet krvacet, cca 2-3 dny, potom zase lehke spineni a od ty doby nic. Na kontrole vse ok, pry jsem vycistena. Bolesti jsem behem toho tydne mela, ale nic co by se nedalo vydrzet. Delali ti ultrazvuk? Nemohli tam neco „zapomenout“?
Doktorka mi utz dělala a jen mi řekla že mám dělohu posunutou dozadu proto se hůře čistím a jsou ty bolesti. Na to mi řekla že se hned po operaci musí krvácet, přitom znám holky které taky nekrvácely a byly Ok. Po těch tabletkách (no-spa) se ty bolesti zmírnily, krvácet pořád nekrvácim jen trochu špiním, ale za to mám šílené bolesti břicha jakože fakt břicho, střeva, žaludek…. No zítra mám kontrolu tak jsem zvědavá…
Hledala jsem i tady holky s podobným problémem ale každá u těch silných bolestí krvácela a to já právě ne. A problém s posunutou dělohou tady taky má minimum holek….
![]()
Děkuju za odpověď
Ahoj, byla jsem na revizi v 8tt, delohu mám také zakloněnou. Po zákroku bez bolesti, se slabším krvácením. Nic o tom, že když je děloha zakloněná, tak se hůře čistí mi doktoři neříkali. Pokud máš bolesti okamžitě bych vyrazila na kontrolu.
@Anonymní píše:
Ahoj, byla jsem na revizi v 8tt, delohu mám také zakloněnou. Po zákroku bez bolesti, se slabším krvácením. Nic o tom, že když je děloha zakloněná, tak se hůře čistí mi doktoři neříkali. Pokud máš bolesti okamžitě bych vyrazila na kontrolu.
Dneska jsem byla na kontrole, na utz je v děloze pořád zbytek, doktor mě na středu objednal na další zákrok… dostala jsem injekci a večer začala krvácet… tak se modlím aby to samo všechno odešlo.
Ahoj holky, jsem jeden den po revizi po zamlklem těhotenství 10tt. Mám docela velké bolesti v podbrisku. Taková bodava bolest, když se otočím, jdu. Vykonávat potřebu malou mi dělá problém. Hrozne bolesti.. Byla jsem u dr, podle ultrazvuku by mělo být vše v pořádku a čisté. Jen asi zánět dělohy. Dostala jsem antibiotika aigementin. Nekrvacim zatím. Jen mám lehkou zimníci a teplotu 37,9. Prosím potkal se s tím někdo? Co vám případně pomohlo? Jaké léky na bolest? Kdy asi zaberou antibiotika? Budu vděčná za radu ![]()
@Romanticrocker Mohu se zeptat jak to tehdy dopadlo? Mam uplne to stejne aktualne. Je to uz 3 tydny a porad se mi tam vse drzi. Antibiotika mam vybrany a jeste mi ted zjistili ze mam nizky cerveny krvinky coz je krvaceni a ja zadny nemam 🫣
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky, v úterý jsem byla na revizi po ZT v 9 tt, v den revize jsem trochu krvácela, od té doby jen minimální špinění. Od pátku šílené bolesti tak jsme hned jeli do nemocnice, kde mi doktorka sdělila že se po revizi musí krvácet, zánět naštěstí nemám, dostala jsem injekci a tabletky abych se rozkrvácela a dočistila. Bohužel patřím k těm ženám co mají dělohu posunutou dozadu a to je prý problém proč nekrvácim a mám takové bolesti. Dnes jsou bolesti mírnejší ale pořád nekrvácím… na další zákrok fakt nechci jít.
Máte některá podobnou zkušenost? Doteď jsem byla v pohodě ale prostě teď jsem úplně na zhroucení…
Děkuju