Bolesti v podbříšku v 35tt

Wii
135
8.7.12 13:26

Bolesti v podbříšku v 35tt

Ahoj holky, začínám 35tt. Včera když byly ty horka byla jsem během dne se ochladit v bazénku co máme na zahradě ( 3× po půl hodině, pouze nohy a kousek spodku, seděla jsem na lehátku) a od večera náhle bolesti. Teplá koupel ve vaně to nerozehnala. Jakžtakž jsem to pak zaspala. I když mě v noci bolesti budily. Dnes od rána zase, chvíli je klid a pak bolesti. Je to jak silné bolesti při MS. Měli jste některá takové bolesti? Nebo mi uškodil ten bazén a mám jet raději k lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2351
8.7.12 13:31

No já ti nevím, ale já osobně bych asi pro jistotu jela k doktorovi.. Tohle se totiž stalo mojí sestře teď v pondělí a rozjel se jí porod.. Ale ona už měla termín..Tak nevím :nevim:.Držím palce :kytka:

Příspěvek upraven 08.07.12 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
8.7.12 13:34

No taky bch jela do porodnice, mohl by to být začřátek porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
8.7.12 13:36

A zkoušela jsi měřit pravidelnost? mně den před porodem pobolívalo v podbřišku, takové slabé MS bolesti, tak jsem si je měřila, byly po 7 minutách - otevírala jsem se a druhý den mi praskla voda, porodila jsem malou 34+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.7.12 13:37

Radeji fakt jed do porodnice…radeji 100krat zbytecne nez 1 pozde :hug: drzim palecky, at je vse ok :hug: hlavne dej vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
8.7.12 13:38

Holky děkuji moc za rady. Raději tam zajedeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
8.7.12 13:43

Přesně takové bolesti jako na ms jsem měla a za 12 hodin jsme porodila, hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
12.8.12 21:26

Prosím o radu, cca 14 dní mám bolesti podbřišku jako při začínající mensturaci. Dnes jsem 35 + 0, v úterý mi na gyndě řekli, že miminko začíná hodně tlačit dolů a dostala jsem hořčík 3× denně. Přijde mi, že to neustupuje, naopak se ta intenzita bolesti zvyšuje. Myslíte, že si můžu dát teplou vanu, nebo raději ne? Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzuli333
24.7.13 21:00

Ahojte dievčatá, chcela by som poprosiť o radu alebo skôr o pomoc. Som v 35 tt a už dlhšiu dobu ma bolí v pravom podbrušku ako keby slepé črevo. V nemocnici mi povedali že to nič nieje no napriek tomu mi bolesti neustupujú. Má niektorá z vás takú skúsenosť? Ak áno tak ako ste to riešili? Dakujem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky