Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, začínám 35tt. Včera když byly ty horka byla jsem během dne se ochladit v bazénku co máme na zahradě ( 3× po půl hodině, pouze nohy a kousek spodku, seděla jsem na lehátku) a od večera náhle bolesti. Teplá koupel ve vaně to nerozehnala. Jakžtakž jsem to pak zaspala. I když mě v noci bolesti budily. Dnes od rána zase, chvíli je klid a pak bolesti. Je to jak silné bolesti při MS. Měli jste některá takové bolesti? Nebo mi uškodil ten bazén a mám jet raději k lékaři?
No já ti nevím, ale já osobně bych asi pro jistotu jela k doktorovi.. Tohle se totiž stalo mojí sestře teď v pondělí a rozjel se jí porod.. Ale ona už měla termín..Tak nevím
.Držím palce ![]()
Příspěvek upraven 08.07.12 v 13:42
No taky bch jela do porodnice, mohl by to být začřátek porodu.
A zkoušela jsi měřit pravidelnost? mně den před porodem pobolívalo v podbřišku, takové slabé MS bolesti, tak jsem si je měřila, byly po 7 minutách - otevírala jsem se a druhý den mi praskla voda, porodila jsem malou 34+2
Radeji fakt jed do porodnice…radeji 100krat zbytecne nez 1 pozde
drzim palecky, at je vse ok
hlavne dej vedet ![]()
Přesně takové bolesti jako na ms jsem měla a za 12 hodin jsme porodila, hodně štěstí
Prosím o radu, cca 14 dní mám bolesti podbřišku jako při začínající mensturaci. Dnes jsem 35 + 0, v úterý mi na gyndě řekli, že miminko začíná hodně tlačit dolů a dostala jsem hořčík 3× denně. Přijde mi, že to neustupuje, naopak se ta intenzita bolesti zvyšuje. Myslíte, že si můžu dát teplou vanu, nebo raději ne? Děkuji. ![]()
Ahojte dievčatá, chcela by som poprosiť o radu alebo skôr o pomoc. Som v 35 tt a už dlhšiu dobu ma bolí v pravom podbrušku ako keby slepé črevo. V nemocnici mi povedali že to nič nieje no napriek tomu mi bolesti neustupujú. Má niektorá z vás takú skúsenosť? Ak áno tak ako ste to riešili? Dakujem