Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Když jsem nevěděla co dělat a praktický lékař neřešil, poradila jsem se na stránkách u lekare.cz . Je to za poplatek, ale pokaždé mi nějak pomohli.
(Můj lékař sám o sobě řekl, že je údržbář a že nebude řešit za jiné).
Ano, cvičím pravidelně. Též chodím do kroužku mezi maminky, ale nepomáhá to.
Větší problém je, že nejdřív začne podbřišek a pak jako ledviny a záda.
@Anonymní píše:
Větší problém je, že nejdřív začne podbřišek a pak jako ledviny a záda.
Tak zajdi na fyzioterapii.
Na fyzioterapii jsem chodila po dobrani antibiotik. Necelé 4 měsíce jsem tam chodila.
Dobrý den.
Už jednou jsem sem dávala dotaz, zda někdo nemá obdobné potíže.
Delší dobu od porodu mě trápí bolesti v podbřišku, které jdou někdy do celého břicha, někdy do zad, někdy do ledvin či pravé lopatky. To občas doprovází motolice, zvracení a špatné dýchání.
Na gynekologii mi napsala antibiotika pro zánět dělohy. Ve třech měsících malého jsem musela kvůli tomu přestat kojit. Bolesti ustoupily jen nachvilku.
Když se to objevilo znovu, zašla jsem za Dr., ten mě nijak nevyšetřil. Řekl, že to mám z toho jak tahám malého a že mám dostatečně cvičit.
Jednou v noci mě chytil záchvat, že jsem se nemohla pohnout a pořádně nadechnout, tak jsem další den vyrazila na pohotovost. Jenže tam mě jako první vyslechli a pak vanadali, že to je věc obvodního lékaře, že jsem si tam měla zajít. Když jsem řekla, že jsem tam byla a že doktor nic neudělal, tak mi dali jen injekci bez vyšetření a že si tam mám k němu opět zajít.
Zašla jsem opět k obvodnímu a ten mi řekl, že mi nijak nepomůže, že jsme už o tom diskutovali.
Příští týden ve středu jdu na urologii, dřív to nešlo, protože obj. lhůta jsou 3 měsíce.
Nevím, co s tím. Bolesti jsou příšerné a nic na to nezabírá. Jsem po operaci žlučníku, slepého střeva a léčila jsem se se žaludečními vředy. Srdce mám též v pořádku, chodím na kontroly kvůli špatně uzavíratelné chlopně.
Měl někdo podobný problém?