Bolesti v podbřišku, zad, lopatky a špatné dýchání

Anonymní
9.9.22 07:26

Bolesti v podbřišku, zad, lopatky a špatné dýchání

Dobrý den.

Už jednou jsem sem dávala dotaz, zda někdo nemá obdobné potíže.

Delší dobu od porodu mě trápí bolesti v podbřišku, které jdou někdy do celého břicha, někdy do zad, někdy do ledvin či pravé lopatky. To občas doprovází motolice, zvracení a špatné dýchání.

Na gynekologii mi napsala antibiotika pro zánět dělohy. Ve třech měsících malého jsem musela kvůli tomu přestat kojit. Bolesti ustoupily jen nachvilku.

Když se to objevilo znovu, zašla jsem za Dr., ten mě nijak nevyšetřil. Řekl, že to mám z toho jak tahám malého a že mám dostatečně cvičit.

Jednou v noci mě chytil záchvat, že jsem se nemohla pohnout a pořádně nadechnout, tak jsem další den vyrazila na pohotovost. Jenže tam mě jako první vyslechli a pak vanadali, že to je věc obvodního lékaře, že jsem si tam měla zajít. Když jsem řekla, že jsem tam byla a že doktor nic neudělal, tak mi dali jen injekci bez vyšetření a že si tam mám k němu opět zajít.

Zašla jsem opět k obvodnímu a ten mi řekl, že mi nijak nepomůže, že jsme už o tom diskutovali.

Příští týden ve středu jdu na urologii, dřív to nešlo, protože obj. lhůta jsou 3 měsíce.

Nevím, co s tím. Bolesti jsou příšerné a nic na to nezabírá. Jsem po operaci žlučníku, slepého střeva a léčila jsem se se žaludečními vředy. Srdce mám též v pořádku, chodím na kontroly kvůli špatně uzavíratelné chlopně.

Měl někdo podobný problém?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.9.22 07:36

Když jsem nevěděla co dělat a praktický lékař neřešil, poradila jsem se na stránkách u lekare.cz . Je to za poplatek, ale pokaždé mi nějak pomohli.
(Můj lékař sám o sobě řekl, že je údržbář a že nebude řešit za jiné).

• Citovat
  • Upravit
35466
9.9.22 07:45

A cvicis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35466
9.9.22 07:47

Tusim, ze s bolestmi zad ti na urologii nepomuzou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.22 10:03

Ano, cvičím pravidelně. Též chodím do kroužku mezi maminky, ale nepomáhá to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.22 11:02

Větší problém je, že nejdřív začne podbřišek a pak jako ledviny a záda.

• Citovat
  • Upravit
35466
9.9.22 16:19
@Anonymní píše:
Větší problém je, že nejdřív začne podbřišek a pak jako ledviny a záda.

Tak zajdi na fyzioterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.22 16:28

@mroe

Na fyzioterapii jsem chodila po dobrani antibiotik. Necelé 4 měsíce jsem tam chodila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex