Bolesti zad v 26tt

76904
7.7.19 19:25

@Miskaa91 normální to není, máš skříplou páteř, zítra ráno zajdi k praktickému lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
7.7.19 19:28

@stinga fakt ju!! Já myslela že je to z tehu…z čeho sem si tohle provedla? Je to stejná bolest halo kdyby mě boleli ledviny! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
7.7.19 19:29

Taky jsem měla kolem 20tt takovou bolest a vystřelovalo mi to až do kyčle, že jsem chodila jak zombie :cry: pomohlo mi vždy dělat uvolňovací cvičení na zemi (vyrovnat záda, bederní páteř) a nebo na balonu. Našla jsem cvičení na YouTube a chodila jsem na kurz předporodní.. naštěstí to trvalo jen 3 týdny a teď v 37tt jsem lepší než tehdy :wink: držím palce aby se ti to taky zpravilo co nejdříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.7.19 19:34

@Kiminkkka je to šílený!! Nemůžu dlouho sedět ale ani zas dlouho stát když ležím pořád se pracím z boku na bok a na zádech také dlouho nevydržím! Nejhorší když se zvedám z postele a nebo ve stojí pro něco ohybam :,( budu muset najít naky cvik na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.7.19 19:36

Přítel my to teď promazal promasyroval hrejivou mastí tak teď ležím pálí to snad povolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
7.7.19 19:42

@Miskaa91 jo na YouTube je toho hodně, chce to pomalu podle toho jak tě bolí, ale já třeba nemohla skoro ani na wc dojít v noci, když jsem nebyla „rozhýbaná“, přes den to bylo ještě jakž takž :wink: přítel mi taky pomáhal cvičit, zvedat se, otáčet mě v posteli.. připadala jsem si jak pako 😔 s tím teplým pomalu, prý by se v těhotenství moc nemělo - ale já se koupala v horké vaně do 30tt (pak začalo léto) a normálně jsem horké na záda používala, takže těžko říct jestli to nevadilo jenom mě a mimču nebo to jsou jenom povídačky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
7.7.19 19:44

@Miskaa91 nezavinila sis to nijak, prostě jsi udělala nějaký pohyb a páteř se blokla, tím jak je těžké bříško, tak je to náchylnější
jestli máš balón, tak si lehni na postel na záda a balón si dej pod lýtka, tak aby ti stehna a lýtka dělaly pravý úhel, - je to úlevová poloha, jestli ti to udělá lépe, tak zkus pomalu a opatrně nohu natáhnout a zvedat nataženou směrem k břichu, vše dělej opatrně a kdyby to nešlo, tak v žádném případě se to nesnaž překonat nasílu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
7.7.19 19:45
@Miskaa91 píše:
Přítel my to teď promazal promasyroval hrejivou mastí tak teď ležím pálí to snad povolí

hřejivá mast je na to dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.7.19 19:56

Nemohla sem. nastydnout?? Když byli teplo chodily sme na koupalko..je to sice jakých 14dni ale nevím nu…když se prosím na levej bok a skrcim nohy tak my to trochu tlačí pod bříško a třísel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
7.7.19 20:22

Urcite k doktorovi, at vylouci jinou pricinu nez zada.
Doma bych sama s plotynkou necvicila a pockala, co rekne doktor a pripadne rehabka.
Tipuju ty zada, stava se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
7.7.19 20:23

@Miskaa91 mozne je vse. Ovsem, pokud mas podezreni na zanet, mela
jsi uz byt u doktora :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.7.19 20:26

Chvílemi my přijde že jsem nastydla že by naky zánět mám i skoro týden svědění byla sem ve čtvrtek na ultrazvuku vše bylo v pořádku a u moc sem mela dobrou.. to by asi sestra řekla. ze se ji v moci něco nelíbí…tak. nevim uvidím jak my bude ráno a půjdu k obvodnimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.7.19 20:49

Vezmu si panadol jestli povolí hrejiva mast nic moc nepomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.7.19 09:15

Nakonec my ten panadol povolil a konečně sem se trochu i vyspala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí