Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Miskaa91 normální to není, máš skříplou páteř, zítra ráno zajdi k praktickému lékaři
@stinga fakt ju!! Já myslela že je to z tehu…z čeho sem si tohle provedla? Je to stejná bolest halo kdyby mě boleli ledviny! ![]()
Taky jsem měla kolem 20tt takovou bolest a vystřelovalo mi to až do kyčle, že jsem chodila jak zombie
pomohlo mi vždy dělat uvolňovací cvičení na zemi (vyrovnat záda, bederní páteř) a nebo na balonu. Našla jsem cvičení na YouTube a chodila jsem na kurz předporodní.. naštěstí to trvalo jen 3 týdny a teď v 37tt jsem lepší než tehdy
držím palce aby se ti to taky zpravilo co nejdříve
@Kiminkkka je to šílený!! Nemůžu dlouho sedět ale ani zas dlouho stát když ležím pořád se pracím z boku na bok a na zádech také dlouho nevydržím! Nejhorší když se zvedám z postele a nebo ve stojí pro něco ohybam
budu muset najít naky cvik na netu
Přítel my to teď promazal promasyroval hrejivou mastí tak teď ležím pálí to snad povolí
@Miskaa91 jo na YouTube je toho hodně, chce to pomalu podle toho jak tě bolí, ale já třeba nemohla skoro ani na wc dojít v noci, když jsem nebyla „rozhýbaná“, přes den to bylo ještě jakž takž
přítel mi taky pomáhal cvičit, zvedat se, otáčet mě v posteli.. připadala jsem si jak pako 😔 s tím teplým pomalu, prý by se v těhotenství moc nemělo - ale já se koupala v horké vaně do 30tt (pak začalo léto) a normálně jsem horké na záda používala, takže těžko říct jestli to nevadilo jenom mě a mimču nebo to jsou jenom povídačky.. ![]()
@Miskaa91 nezavinila sis to nijak, prostě jsi udělala nějaký pohyb a páteř se blokla, tím jak je těžké bříško, tak je to náchylnější
jestli máš balón, tak si lehni na postel na záda a balón si dej pod lýtka, tak aby ti stehna a lýtka dělaly pravý úhel, - je to úlevová poloha, jestli ti to udělá lépe, tak zkus pomalu a opatrně nohu natáhnout a zvedat nataženou směrem k břichu, vše dělej opatrně a kdyby to nešlo, tak v žádném případě se to nesnaž překonat nasílu
@Miskaa91 píše:
Přítel my to teď promazal promasyroval hrejivou mastí tak teď ležím pálí to snad povolí
hřejivá mast je na to dobrá
Nemohla sem. nastydnout?? Když byli teplo chodily sme na koupalko..je to sice jakých 14dni ale nevím nu…když se prosím na levej bok a skrcim nohy tak my to trochu tlačí pod bříško a třísel
Urcite k doktorovi, at vylouci jinou pricinu nez zada.
Doma bych sama s plotynkou necvicila a pockala, co rekne doktor a pripadne rehabka.
Tipuju ty zada, stava se to.
@Miskaa91 mozne je vse. Ovsem, pokud mas podezreni na zanet, mela
jsi uz byt u doktora ![]()
Chvílemi my přijde že jsem nastydla že by naky zánět mám i skoro týden svědění byla sem ve čtvrtek na ultrazvuku vše bylo v pořádku a u moc sem mela dobrou.. to by asi sestra řekla. ze se ji v moci něco nelíbí…tak. nevim uvidím jak my bude ráno a půjdu k obvodnimu
Vezmu si panadol jestli povolí hrejiva mast nic moc nepomohla
Nakonec my ten panadol povolil a konečně sem se trochu i vyspala ![]()