Bolestivá bulka v podpaží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
27.7.13 10:29

Tak mi se před 3 dny také objevila bulka v podpaží, teď je ještě větší jak malá třešeň :zed: bolí mě to i když nehybu rukou, bolí mě i strana prsa a i trochu ta ruka.no a taky mam bolestivý puchyrek v puse. radši zajdu k lékaři v pondělí. a taky mam teď nějakou virozu.Miso. Ty zajdi k tomu lékaři :hug: já se také bojím. ale ty to máš už dlouho, tak fakt jdi, to zvladnes a necekej :cert: mi se objevila bulka v prsu před půl rokem a byla jsem na vyšetření strach hrozný!! :? Ale pak se ti uleví. než na to denně myslet a trápít se. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolos7
28.10.13 01:14

Dobry den, také se mi tvoří dosti nepravidelně bulky. Kdysi se tam zřejmě dostala sůl. Zatím to neresim, ale až zo bude akutní tak to odbrousǐm, zatru nejakym lepším přípravkem a bude. Celkem se mi nechce měnit cely blatnik, bo normálně nevěřím dr ze bude stejny odstín. Chjo :hug:

• Citovat
  • Upravit
1
27.3.14 09:57

Dobry den potrebovala bych poradit me se to udelala po cisarsky rezu. Nevedela jsem co to je tak jsem si myslela akne tak jsem to vymackla ale ted to mam v obou podpazdi zapachato, mam cely rudi a nevim co s tim mam delat dal. Stidim se zvednout ruce pred manzelem a jeste k tomu doktori nevi vo to je nebot jsem v anglii. Prosim vas poradte mi at se toho zbavim dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 13:30

Bulka v podpaží

Ahojky holky, dámy.. :) obnovují diskuzi.
Máte prosím někdo tento problém?
Děkuji moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí