Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mám to teď taky a doufám že je to od kašle
už týden mám rýmu, vlezlo mi to i do ucha, takže mi píchali bubínek a jestli by se objevilo něco dalšího, tak už mě trefí
každopádně jsem to vše měla na levý straně (dutiny), a mandle mě bolí vpravo, tak si myslím že to je fakt od toho příšernýho kašlání
měla jsem tam i čepy, hnis, ale to už jsem asi vykašlala taky, včetně svejch plic ![]()
Díky za odpověď
budu tiše doufat, že je to od kašle a snad to brzo přejde a nepřidá se nic dalšího… Hlavně přeji brzké uzdravení a žádné další potíže ![]()
@iwinek tak na to bacha. Mela jsem to dva mesice zpet, nemocna jsem byla, nejdriv mi prakticka rekla, ze mam anginu, tak mi dala atb, ty nezabrali, tak jsem sla na ORL a po vyterech mi nasla zlatého stafylokoka, dalsi atb a opet nezabrali, pak bolest na prave strane sama ustala, ale přesunula se na levnou mandli, a ted mne boli mandle obe a v lednu jdu na vytrhnuti(mam atb 6× do roka, tak z toho důvodu). Takze byt vámi jdu na ORL, kvůli vyterum
ty prozradí nejvic ![]()
Jeste muzu naprosto presne rict, jak to boli-taková bodava bolest při polknuti, ze si clovek rika, co to vlastne je ![]()
@BetkaS nooo tak teď jsem docela nahlodaná. Je fakt, že se to nezlepšuje a asi bude opravdu lepší si zajít k doktorovi. Aspoň budu vědět na čem jsem a budu mít klid. Přinejlepším zjistí, že jsem zdravá ![]()