Bolestivá krční mandle

5810
1.11.18 08:56

Mám to teď taky a doufám že je to od kašle :lol: už týden mám rýmu, vlezlo mi to i do ucha, takže mi píchali bubínek a jestli by se objevilo něco dalšího, tak už mě trefí :oops: každopádně jsem to vše měla na levý straně (dutiny), a mandle mě bolí vpravo, tak si myslím že to je fakt od toho příšernýho kašlání :zed: měla jsem tam i čepy, hnis, ale to už jsem asi vykašlala taky, včetně svejch plic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1152
1.11.18 10:23

Díky za odpověď :palec: budu tiše doufat, že je to od kašle a snad to brzo přejde a nepřidá se nic dalšího… Hlavně přeji brzké uzdravení a žádné další potíže ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.11.18 13:13

@iwinek tak na to bacha. Mela jsem to dva mesice zpet, nemocna jsem byla, nejdriv mi prakticka rekla, ze mam anginu, tak mi dala atb, ty nezabrali, tak jsem sla na ORL a po vyterech mi nasla zlatého stafylokoka, dalsi atb a opet nezabrali, pak bolest na prave strane sama ustala, ale přesunula se na levnou mandli, a ted mne boli mandle obe a v lednu jdu na vytrhnuti(mam atb 6× do roka, tak z toho důvodu). Takze byt vámi jdu na ORL, kvůli vyterum ;) ty prozradí nejvic ;)
Jeste muzu naprosto presne rict, jak to boli-taková bodava bolest při polknuti, ze si clovek rika, co to vlastne je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
1.11.18 14:07

@BetkaS nooo tak teď jsem docela nahlodaná. Je fakt, že se to nezlepšuje a asi bude opravdu lepší si zajít k doktorovi. Aspoň budu vědět na čem jsem a budu mít klid. Přinejlepším zjistí, že jsem zdravá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí