Bolestivá ovulace, máte to tak taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2296
20.10.23 09:38
@maminaAJ píše:
ale stejne je to tu poucne, tusici laik jako ja ma za to ze endometrioza zlobi nejvic pri menses, ne pri ovulaci a menses nic :palec:

Bolesti mohou být i při sexu či fyzické aktivitě. Problém je v tom, že se může endometrium tvořit kdekoli v těle, třeba na plicích a jsou zjištěné případy endometria i v mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 10:16

@Dollorres tu nemám, byla jsme na začátku roku na operaci s cystou na vaječníku a tam mi byla vyloučena. :think:

• Citovat
  • Upravit
2296
20.10.23 10:51
@Anonymní píše:
@Dollorres tu nemám, byla jsme na začátku roku na operaci s cystou na vaječníku a tam mi byla vyloučena. :think:

To, že se vám tvoří cysty může naznačovat vysoké hladiny estrogenu a vysoké hladiny estrogenu způsobují bolestivou ovulaci, PMS, bolestivou a silnou menstruaci, myomy a cysty. Jediná cesta, jak to zjistit je test na hladiny hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.11.23 07:39

Ahoj holky….mám 10 dní po MS a včera k večeru jsem měla docela křeče v podbřišku a při chůzi jsem úplně cítila vaječníky i přes tu křeč :( Po MS jsem byla taktéž na kontrole u gynekologa kvůli cystě, ale s MS zmizela a vše mám v pořádku.
Jen jsem takovej typ, co má ze všeho strach, tak jen myslíte, že je to ovulace? ted taky cítím vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí