Boraxové globule v těhotenství

Anonymní
29.6.24 12:45

Boraxové globule v těhotenství

Ahoj, zajímalo by mě, jestli jste některá z vás používaly boraxove globule celé těhotenství…? Jsem poprvé tehotna, 25tt, a s mykozou jsem se také setkala poprvé až teď v těhu, tak se na všechno doktora ptam jak blbá, až mi přijde že ho docela otravuji 😁 nicmene, měla jsem 2× macmiror a právě mi doporučil ty boraxove globule, teď jsem si je dala 3 dny za sebou a hned je to strašná úleva, myslíte, že je můžu pouzivat takhle třeba 3× týdne celý těhotenství? (I když pevne doufam, že mě ta mrcha brzy opustí a nebudu muset užívat nic…😀)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
29.6.24 13:18
@Anonymní píše: Více

Ja je pouzivala v prubehu celeho tehotenstvi na doporuceji gynekologa. Uz si nevzpominam jak casto, ale urcite je to v pohode. V lekarne mi rekli, ze po porodu je pouzivat nesmim, protoze kojeni. Kdyz jsem se ptala, co teda misto toho, nebyli mi schopni rict. I na to mi muj gynekolog rekl, at je klidne pri kojeni pouzivam, ze zadna tragedie nenastane :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.6.24 22:46

Ja je taky měla doporučené na začátku tehotenstvi, ale pak jsem na netu našla článek od nějaké lékařky, která shrnuje, ze úplně super nejsou.. co se tyce mykozy, měla by stacit úprava jídelníčku- zcela vynechat cukr a bílé pečivo, omezit sacharidy celkove.. tím se ty potvory živí.. a mám to vypozorovane i na sobě, ze když se hlidam, tak obtize zmizí.. bez úpravy jídelníčku se to bohuzel bude stále vracet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí