Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pristi rok bych rada na botox (moje prvni „plastika“) - nemate nekdo tip na dobrou kliniku v Praze?
@ne-silenamatka klinika esteticke mediciny Laser Esthetic, Praha 1. Ja tam chodim 4 roky na botox) a spokojenost. Teda mimo tohoto obdobi… Ale maji kvalitni botoxove vyplne, vydrzi dostatecne dlouho a chvalim taky peci a pristup. Muzes tam absolvovat nejdrive jen konzultaci a pak se rozhodnout
www.ebotox.cz
Mudr. Renata Handlová. Malá ordinace, neskutečně milá paní doktorka, neplatíte náklady velké kliniky.
@Burj Chalifa píše:
www.ebotox.cz
Mudr. Renata Handlová. Malá ordinace, neskutečně milá paní doktorka, neplatíte náklady velké kliniky.
Souhlasim!!! Renatka je nej! ![]()
@andatko píše:
Souhlasim!!! Renatka je nej!
A kočka na to, kolik má dětí!
@Burj Chalifa jj je to kočka
a odvažná, že šla do mrňouse s kocourem
![]()
Btw holky co máte děti, je tam i koutek pro děti s hlídánim ![]()
Ahoj holky, nemáte nějaké aktuálnější doporučení kam v Praze na kvalitní aplikaci botoxu za rozumnou cenu? Zároveň se chci zeptat, v kolika letech jste byly poprvé? Prožila jsem si dost blbý rok a bohužel se mi to hodně vepsalo do tváře.
![]()
@Burj Chalifa píše:
www.ebotox.cz
Wau, buďto razantně podražila nebo máš špatnou představu o reálných cenách! ![]()
@Burj Chalifa Ahoj, mužu se zeptat, jestli spokojenost u p. Handlové trvá? Chystám se tam v blízké době. Díky moc. ![]()
Příspěvek upraven 04.05.20 v 18:48
@andatko ahoj, taky se zeptám na novější zkušenost a jestli jsi pořád spokojená. Děkuji.
Ahoj, obnovuji, zacinam premyslet o botoxu na mracivku. A pokud by nekdo vedel, tak i o microblade oboci. Diky za tipy a treba i konkretni ceny.