Cvičení po porodu Jablonec nad Nisou

Ademe
10.12.13 08:36

Cvičení po porodu Jablonec nad Nisou

Ahoj, nenajde se maminka co by ráda zašla někam cvičit? Ať už posilovat, aerobic, zumba je mi to jedno :) jsem půl roku po porodu kus práce už jsem udělala doma a už mě nebaví samotnou cvičit takže bych ráda našla parťačku a někam zašla :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
14.8.14 22:00

Ahoj, sháním mamču z Jablonce nad Nisou co by semnou chodila pravidelně večer cvičit :-) Najde se nějáká? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
15.8.14 09:24

:mavam: Ty máš nový nick 8o? Já jdu dneska na powerjogu od 19h. Nahoru ke gymplu u balvanu. Nepůjdeš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.8.14 15:26

@Gepardice jojo mám. Na ten starý mi nešlo se dostat :cert: Myslíš do cardiofitness?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
15.8.14 17:09

Ne, ne. Myslím ten barák u Soliteru (? snad Soliter :) )cvičí se tam jen joga. Když zadáš jogajablonec (takhle dohromady), tak to najdeš. Nevím, jestli můžu dát odkaz, aby to nebylo bráno jako reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.8.14 22:01

Dneska to na mě bylo moc na rychlo :roll: Ale chtěla bych spíš něco aktivnějšího. Nechceš zkusit fit box? vypadalo to jako docela sranda a mě se tam nechce jít samotné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
16.8.14 07:32

Fit box? Já tušila, že to bude zavánět nějakým průserem :lol: Tak hlavně aby to byla sranda i druhý den. A ty si na tom už byla? Ale tak jo, domluvit se můžem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.8.14 11:32

@Gepardice nene nebyla :-) jen jsem koukala na videa „co to vlastně je“ a je to víceméně cvíčo, kde si občas bouchneš do pytle :mrgreen: Jenomže nikdo není akčňák a nechce do toho semnou jít :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.8.14 11:43

@Gepardice mimochodem zítra tuším od 19h v cardiu můžeme začít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
16.8.14 11:51

Zítra 8o? Já jsem ještě bolavá z tý jogy :D Hele, ale tak jo. Počkej, teď čtu ty jejich stránky a tam mají út+pá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.8.14 11:53

@Gepardice no vidíš tak v úterý od 18:15 :-) Jogu bych taky chtěla zkusit, chce to začít něco dělat ta MD je fakt náročná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková