Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
No, mě se ty modré taky na holku moc nelíbí… aby kvůli bráchovi nosila napůl klučičí boty a ony mu třeba pak ani nebudou dobré… jinak se mi na ni líbí tyto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jenže se mi ty boty špatně prodávají, jsou nezničené a dala bych je i za pakatel, aby posloužily, ale nemám komu…
jinak se tedy rozhoduji mezi superfitkami a fare… dcera má střední nohu… superfitky bych volila zřejmě tyto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ale nevím… dcera nosí ortopedické stélky… k nim potřebuje pevnou botu,, právě superfitky se mi na to zdají být až moc lehounké… ![]()
@3HE ty hnedo-modre urcite. Jinak my Fare kupovali nasemu rocnimu zrovna vcera
byli jsme je zkouset a pak objednali na netu, protoze v kramu za ne chteli 1100,– a na netu je mam i s postovnym za 700,– ![]()
@3HE ty jsme měli loni a naprostá spokojenost, po půl roce nošení na nich není použití skoro znát
Když byly malé 2 roky, tak jsem koupila od fare takové béžové botky s modrým, aby je mohl syn podědit, jenže malá je tak sešmajdala, že jsem je stejně vyhodila, takže teď už s klidem kupuju holce růžové nebo fialkové (ona by ani nic jiného už nechtěla) a klukovi zas klučičí. Jinak u nás je to naopak, holka má širší tlapu než kluk.
@iveta299 píše:
@3HE ty jsme měli loni a naprostá spokojenost, po půl roce nošení na nich není použití skoro znát
které? dávala jsem více odkazů…
@3HE Holce modré klidně, klukovi růžové ne. Fare jsme koupily pěkné hnědé…
Zaslechla jsem, že se prý přestaly vyrábět boty ESSI. Nevíte o tom něco? Jestli to není fáma.
@asinedkaa tak to netuším, ale dost by mě to mrzelo, protože asi jako jediní dělají kotníčkové sandálky se zavřenou špicí i ve větších velikostech.
@asinedkaa píše:
Zaslechla jsem, že se prý přestaly vyrábět boty ESSI. Nevíte o tom něco? Jestli to není fáma.
Ahoj, taky jsem to slyšela a i pán v obuvi mi to potvrdil, ale prý by je měla vyrábět jiná firma, jenomže přišli o nějaké atesty, tak nevím jak do budoucna.Ted jsem dceři kupovala Essi, ale už byly v jiné krabici a zdají se mi dost tvrdé, tak příště už asi půjdu do jiné značky ![]()
Klidně bych ty hnědomodré holčičce dala. Pokud by seděly atd. nemám problém. Nemusí být vystrojená jen do růžova.
@iveta299 píše:
@3HE ale vkládala, jenom teď koukám, že už to bylo loni :_)
no, tak loni jsme měli ty vínově červené, které jsou i v béžové barvě
taky vydržely´.