Boty Fare

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
10.3.14 10:26

No, mě se ty modré taky na holku moc nelíbí… aby kvůli bráchovi nosila napůl klučičí boty a ony mu třeba pak ani nebudou dobré… jinak se mi na ni líbí tyto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jenže se mi ty boty špatně prodávají, jsou nezničené a dala bych je i za pakatel, aby posloužily, ale nemám komu…

jinak se tedy rozhoduji mezi superfitkami a fare… dcera má střední nohu… superfitky bych volila zřejmě tyto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ale nevím… dcera nosí ortopedické stélky… k nim potřebuje pevnou botu,, právě superfitky se mi na to zdají být až moc lehounké… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
10.3.14 10:28

@3HE ty hnedo-modre urcite. Jinak my Fare kupovali nasemu rocnimu zrovna vcera ;) :palec: byli jsme je zkouset a pak objednali na netu, protoze v kramu za ne chteli 1100,– a na netu je mam i s postovnym za 700,– :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
10.3.14 10:38

@3HE ty jsme měli loni a naprostá spokojenost, po půl roce nošení na nich není použití skoro znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
10.3.14 10:38

Když byly malé 2 roky, tak jsem koupila od fare takové béžové botky s modrým, aby je mohl syn podědit, jenže malá je tak sešmajdala, že jsem je stejně vyhodila, takže teď už s klidem kupuju holce růžové nebo fialkové (ona by ani nic jiného už nechtěla) a klukovi zas klučičí. Jinak u nás je to naopak, holka má širší tlapu než kluk.

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
10.3.14 10:43
@iveta299 píše:
@3HE ty jsme měli loni a naprostá spokojenost, po půl roce nošení na nich není použití skoro znát

které? dávala jsem více odkazů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
10.3.14 10:47

@3HE Holce modré klidně, klukovi růžové ne. Fare jsme koupily pěkné hnědé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.3.14 11:00

Zaslechla jsem, že se prý přestaly vyrábět boty ESSI. Nevíte o tom něco? Jestli to není fáma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
10.3.14 11:02

@asinedkaa tak to netuším, ale dost by mě to mrzelo, protože asi jako jediní dělají kotníčkové sandálky se zavřenou špicí i ve větších velikostech.

• Citovat
  • Upravit
Mufina
10.3.14 11:05

@asinedkaa na jejich stránkách nic není, tak to asi bude fáma.

• Citovat
  • Upravit
2499
10.3.14 11:08
@asinedkaa píše:
Zaslechla jsem, že se prý přestaly vyrábět boty ESSI. Nevíte o tom něco? Jestli to není fáma.

Ahoj, taky jsem to slyšela a i pán v obuvi mi to potvrdil, ale prý by je měla vyrábět jiná firma, jenomže přišli o nějaké atesty, tak nevím jak do budoucna.Ted jsem dceři kupovala Essi, ale už byly v jiné krabici a zdají se mi dost tvrdé, tak příště už asi půjdu do jiné značky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
10.3.14 12:14

Klidně bych ty hnědomodré holčičce dala. Pokud by seděly atd. nemám problém. Nemusí být vystrojená jen do růžova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
10.3.14 12:40

@3HE ty béžové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.3.14 14:05
@iveta299 píše:
@3HE ty béžové

béžové jsem žádné nevkládala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
10.3.14 14:11

@3HE ale vkládala, jenom teď koukám, že už to bylo loni :_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.3.14 14:35
@iveta299 píše:
@3HE ale vkládala, jenom teď koukám, že už to bylo loni :_)

no, tak loni jsme měli ty vínově červené, které jsou i v béžové barvě :mrgreen: taky vydržely´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková