Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
papavlinka33 píše:
http://www.bata.cz/…-detska-obuv?…
Ty zimní nevypadají nejhůř - člověk by to musel vidět, ale takhle na první pohled to celkem jde. ![]()
Ty letní jsou o ničem.
Pro Kolozubka:
Mockrát děkuji za odkaz, vypadají dobře a do Prahy je to blízko! ![]()
Pro Asha:
Díky za podporu
![]()
Pro Papavlinka33:
Mockrát děkuji za odkaz.
Vegetarián shoes jsem si jednou koupila pro sebe a tlačí mě pata, i když jsem si je zkoušela, tak uvidíme, třeba to ještě rozklepnu nějak kladivem
![]()
mother píše:
Pro Kolozubka:
Mockrát děkuji za odkaz, vypadají dobře a do Prahy je to blízko!![]()
Pro Asha:
Pro Papavlinka33:
Díky za podporu![]()
Mockrát děkuji za odkaz.
Vegetarián shoes jsem si jednou koupila pro sebe a tlačí mě pata, i když jsem si je zkoušela, tak uvidíme, třeba to ještě rozklepnu nějak kladivem![]()
Ja si je jednou koupila praveze ve Vidni, ale ani jsem nevedla ze jsem koupila Vegan shohes, precetla jsem si to az doma v prilozenem letacku. Byli drazsi asi 200euro, ale vydrzeli dlouho a nikde netlacil. Bohuzel si uz nepamatuji ten obchod, jezdim do Vidne casto a klidne bych si je koupila znovu.
mother píše:
Pro Kolozubka:
Mockrát děkuji za odkaz, vypadají dobře a do Prahy je to blízko!![]()
Pro Asha:
Pro Papavlinka33:
Díky za podporu![]()
Mockrát děkuji za odkaz.
Vegetarián shoes jsem si jednou koupila pro sebe a tlačí mě pata, i když jsem si je zkoušela, tak uvidíme, třeba to ještě rozklepnu nějak kladivem![]()
Rádo se stalo ![]()
Ahoj, moc tuhle problematiku nezkoumam, ale to je vazne kvuli tvemu presvedceni takovy problem s kozenyma botickama pro dite? Beru to podle sebe, kdyz si koupim boty z imitace kuze. Boty se neroztahnou, neprizpusobi noze, vecne me tlaci a hlavne se v nich poti nohy. Pedikerka mi v lete nadala, at prestanu nosit sandaly, co nejsou kozene, ze je to na noze strasne znat. Delaji se takove mikropuchyrky, jakoby zarodky plisne a souvisi s tim cela rada problemu.
Proti vegetarianstvi nemam nic a predpokladam, ze svemu ditku ty potrebne slozky potravy nahradis. U nas doma se taky neji rada veci a nedudu to Tomaskovi davat jen proto, ze bych mela. Ale u tech boticek bych si to fakt asi promyslela. At ditku nezadelas na nejake zdravotni problemy, plisne, otlaceniny, nespravny vyvoj nozicky. A pokud ti to vazne tak moc vadi, tak bych se spis poradila s lekarkou. Ta bude mit urcite vic zkusenosti, nez my tady.
To ze boty nejsou kozene, nemusi hned znamenat ze je to plastovej smejd. Jsou materialy ktere se noze prizpusobi stejne jako kuze a maji i podobne vlastnosti.
http://www.natural-living-for-women.com/…n-shoes.html
papavlinka33 píše:
To ze boty nejsou kozene, nemusi hned znamenat ze je to plastovej smejd. Jsou materialy ktere se noze prizpusobi stejne jako kuze a maji i podobne vlastnosti.
http://www.natural-living-for-women.com/…n-shoes.html
Omlouvam se, na tohle me nepresvedci nikdo. Vim, co „plastove“ boty delaji s nohou. Ale samozrejme nemam odzkousene zadne moderni nekozene materialy, takze toto asi nejsem schopna posoudit ![]()
Akorat ze vegan shoes nejsou jen plastove. Ostatne ja nejsem vegetarian, boty jsem si koupila protoze byli pekne, ze jsou vegetarianske jsem zjistila az doma z letacku. Byli perfektni a vydrzeli dlouho a ten material nememel s plastem nic spoecneho. Kdybych nezkusila neuverim.
Ostatne i ceny teto obuvi napovidaji ze nejspis nepujde o smejd. Klidne bych ty penize investovala a koupila si je znovu.
No kazdeho os. vec, myslim ze zakladatelka to ma promyslene dobre a nehodla koupit detem gumove crocsy od cinanu.
Myslím si,že je opravdu dobré nejdřív nějakou alternativu vyzkoušet, i když hodně lidí kupuje syntetické boty i kvůli lepší ceně, ne nutně proto,že nechtějí kožené. Já mám dost specifické nohy,takže mi ledajaké boty nesednou. Určitě tedy nenakupuji v tržnici nebo tak,platí to i pro děti. ![]()
@Holma píše:
Promiň za dotaz mimo mísu, ale tvé dítě se samo rozhodlo, že bude vegetariánem? Dokážu pochopit vegetariány jako dospělé, ale nedokážu pochopit tak zarputilé vegetariány, kteří tak učí i svého potomka. Vím, že spousta důležitých látek živočišného původu lze nahradit rostlinnými, ale také vím o rizikách s tím spojené a o důsledcích nemluvě.
A tvé dítě se rozhodlo, že bude masožravcem (přesněji mrchožroutem)..? ![]()
Mnohem více rizik přináší jedení živočišných výrobků.
Po botkách se také ohlížím, ale kvalitní zatím nacházím jen dospělácké. ![]()