Zavazování bot klasicky vs. rychlošněrovací

30
24.1.26 14:29

boty zavazování

Dobrý den, nemám s tím žádné zkušenosti, tak se ptám, např tyto boty https://www.sportisimo.cz/…-wp/1632247/

tzv rychlosněrovací, máte s tím někdo zkušenost? je to podstatně lepší než obyčejné tkaničky? nebo to nemá smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15213
24.1.26 14:32

Vždyť to vidíš na obrázku, že botu nemusí zavázat klasicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.1.26 15:17
@Alušáček píše: Více

ano, nešlo o to „klasicky“ dotaz zněl, myšleno, jestli je to lepší než klasické tkaničky? nebo jestli to má cenu mít tento extra system rychlesnerovací? rozumíme si? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
24.1.26 15:20

Každému asi bude vyhovovat něco jiného. Já myslím, že tohle je super pro lidi, co si tkaničky nerozvazují… Mě třeba by bylo jedno jestli bych vázala klasicky, nebo takhle stahovala… Ideální bude, když si boty s tímhle zavazováním zkusíte, než to koupíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
24.1.26 18:25

Mně přijde, že je naopak víc crcání se zastrkováním toho dlouhého oka u té rychlozavazovací tkaničky. Možná jsem na to jen levá, ale klasické tkaničky mám hotové rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.1.26 19:01

Ono to bude asi na nějakou elastickou tkaničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
24.1.26 20:31

Si to zajdi vyzkouset. Nekomu to vyhovovat muze. Mne to nevyhovuje, mam to na barefootech. Botu bych si podle toho nevybirala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
25.1.26 08:28

Rychlozavazovaní má dcera na sportovní obuvi, bruslích apod, protože tkaničkové si sama pořádně neutáhne, ale tady nemá problém. Chlap má klasické tkaničky snad jen u pohorek, jinak rychlozavazovaní a je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
25.1.26 09:17

@duklak manžel tenhle styl zavazování miluje. Hlavně se mu nerozvazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková