Do kdy dáváte bačkory ?

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
22.9.25 20:53

Do kdy dáváte bačkory ?

Ahoj všichni,
tak mě napadlo, že si zde založím účet a rovnou si dovolím položit jednu otázku. :D Nedávno začal školní rok a dcera nastoupila do 7. třídy. Po dvou letech jsme šli vybírat přezůvky, jako zázrakem 5. a 6. třídu vydrželi jedny, ty jsou teď na doma. Koupili jsme jí takové ty klasické plátěné bačkůrky s gumou na nártu jako měla doposud a byla s tím v pohodě a spokojená, dokonce si je sama navrhla, protože jsou prý pohodlné. No ale teď nedávno došla ze školy, že je jediná ve třídě co je má a chce jiné. Říkáme jí ať na to nehledí, když jí jsou pohodlné a dle mého názoru jsou i bezpečnější, když děcka blbnou. :) Nikdy jsem nebyla zastáncem kroksů nebo takových gumáků do škol. Máme v plánu dceři bačkory dávat až do 9. třídy. :D Jak to máte vy s přezůvkami, volíte taky někdo cestu bačkor? Nebo dáváte na druhý stupeň nějaké jiné? Díky za reakce.

Tyto má.
https://cdn.myshoptet.com/…p6038309.jpg?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
22.9.25 20:55

Je to vtip, že jooo? prosím prosím at je to vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
22.9.25 20:56

@pája214 Noo ale jinak ti odpovím tedy… dcera má pantofle od třetí třídy už. Ve druhé mi řekla že většina má pantofle, ve třetí už by byla jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8993
22.9.25 20:57

Co to meleš? Pantofle jsme nosili i na střední. Až na VŠ se neprezouvalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101424
22.9.25 20:57
@KKK85 píše: Více

No, asi je to tak myšleno, ale hloupý je to i jako ten vtip :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.25 20:58

Minimálně celý druhý stupeň už jsem nosila hezké korkové pantofle, již před 25lety :-) ne bačkůrky s gumičkou už bych dceři v 7.tride nedala, bačkůrky podle módních trendů vybíráme už ve školce a pokud by mi dítko přišlo, že má něco jediné, koupím ji to jiné, aby bylo spokojené :-)

Příspěvek upraven 22.09.25 v 21:01

• Citovat
  • Upravit
7228
22.9.25 20:58
@Serpentini píše: Více

ona ale kupuje sedmačce klasické papuče… viz odkaz, je tam jen fotka… ale bude to troll.. blbý pokus o trapný vtip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75898
22.9.25 20:59
@Serpentini píše: Více

ty, co jsou na obrázku? dětské bačkůrky s gumičkou? :roll: velikost 32 :mrgreen:,
dcera v 3. třídě má nohu 36

Příspěvek upraven 22.09.25 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402

S gumou na nártu, jako ty, co vypadají jako cvicky? V 7 třídě?? :mrgreen: :mrgreen: stačí normální bačkory, s páskama a volnými prsty a také se prodávají kvalitnější, nemusi nosit croksy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
@Anonymní píše: Více

proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
22.9.25 21:00

@xxprincesscz má je tam v odkazu, je tam fotka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68814
22.9.25 21:01

Tak by mě zajímalo, jak velkou má to trollí dítě nohu. Moje z bačkor ala školka vyrostlo mnohem dřív, než se mu přestaly líbit, ve čtyřicítce je nějak nevyrábí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
22.9.25 21:02

Klasický bačkory nikdy :roll:. Je tady tolik krásných a kvalitních přezůvek, že jsem tím holky neprznila. Dítě stráví ve škole v přezůvkách tolik času, že kupujeme takový, co jsou krásný, neničí nohy a dětem jsou pohodlný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101424
22.9.25 21:02
@ugluk píše: Více

To pak musíš přejít na tyhle :-) https://www.sport365.cz/…imni-papuce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14564
22.9.25 21:03

:D :D Tyhle bačkory měly moje děti maximálně ve školce, možná v první třídě by ještě byly ochotné je obléct, pokud by seděla velikost, což tedy mírně pochybuji… ale u starších by mě ani nenapadlo to navrhnout a upřímně mám dost problém věřit, že by si je sedmačka nechala dobrovolně natáhnout na nohu :D Dcera je v šesté třídě a pantofle má už dobré tři roky. Předtím měla vždy nějaké lehké plátěné „nazouváky“ ve stylu balerínek nebo tenisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková