Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@ugluk píše: Více
dcera to odmítla už do třetí… a to ani nenosila takovéto hrůzy ale pěknější.
@pája214 Moje dítko je mělo naposledy ve školce, pak jsem vždy hledala něco otevřenějšího a velmi rychle si to začalo rozhodovat dítko samo.
V první třídě by mi možná ještě tyhle bačkory prošly, ale pak už těžko. V sedmičce by se mi možná po velkém boji podařilo donutit dítě je donést z domu „do školy“, ale nosit určitě ne. To by spadalo do kategorie - matka se naprosto zbláznila ![]()
@KKK85 píše: Více
dcera má také pěknější, ne tak dětské, a je ve 3. třídě, už je odmítla, ale jsem ji ukecala, ať je ještě donosí, dokud jsou jí dost velikostně, pak koupím také zdravotní pantofle,
fakt si ani ve snu nedovedu představit holku v 7. třídě v těchto papučkách s pružinou
@stinga píše: Více
dcera už na konci druhé třídy ukecávala, že chce pantofle. Noo jako nechápu v sedmé třídě, ani šesté ani páte…
. Ještě bych tuto diskuzi chápala jakože je holka nějaká 3-4.třída…
Troll a slabota.
Ale pobavilo, když si představím tu sedmačku v crop topu, baggy džínách a školkových bačkůrkách ![]()
@Amalthea píše: Více
No co, já i jako učitel jsem nosila tyhle ( verze pro dospělé) ![]()
Protože jsem musela běhat furt po škole a nosila jsem retro šaty s puntíky k tomu.
Ale v 7 třídě to ledaže by chtěla vybočit z davu
![]()
Mám děti v šesté a osmé třídě a už pár let, asi tak od školky, participují na tom, co nosí. Ony ví lépe než já, kdy je jim zima, kdy vedro a kdy chtějí jít s módními trendy nebo davem. Bačkory nenosí, velikost 44 jsem ani nikde neviděla.
@Amalthea píše: Více
Představa teda povavila ![]()
Na druhou stranu, ono se to kolikrát vrací v kruzích. Znám puberťačky, co se po černočerném období zase zpět vrací k růžové a Hello Kitty, viděla jsem už i ke třináctiletým narozeninám dort na přání s kočičkou Pusheen, tak kdo ví, třeba i školkové bačkůrky mohou být in ![]()
@pája214 píše: Více
Ahoj, uz je fakt velka na klasicky backory. Ja davam dceri od 5. tridy Legwood pantofle. 1) vydrzi dlouho, pokud zvolite spravnou velikost s nadmerkem,2) na noze dobre drzi, protoze vam je natvarujou individualne na dceriny nohy. Tudiz nikde netlaci a ani nejsou volne
Naprosto super volba, nohy dychaji, a maji prostor a jsou moc pohodlne…
Vtip??? Nebo takhle možné je všechno. Každopádně pokud je to pravda tak chudák holka.
Jinak já už sem ze základky skoro dvacet let pryč. Ale takové ty klasické bačkůrky jsem nosila hádám tak maximálně do té 4. třídy. Potom jsem měla klasicky korkové pantofle. A někdy v 6. nebo 7. třídě jsem si sama vybrala gumové černé pantofle Umbro. Naprosto nezničitelné noha už mi nerostla takže jsem je nosila až do devítky. A na střední už to byla šílená éra Crocsek.
@Serpentini píše: Více
na VŠ nebyl školník, to je nejdůležitější osoba ve škole, proto se muselo pořád přezouvat, tento podivný zvyk nechápu, snad v zimně, ale přezouvání v létě?
Je tady hodně učitelek, třeba mě to konečně někdo vysvětlí, co to má za význam.