Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@vedma007 píše: Více
no sedmačkám už se ani nehodí říkat holčičky, spíš puberťačky
Pantofle měl syn už v nulaku. Teď v první třídě má velikost 38.
Jo, znám předškolní holčičku se sedmatřicítkou.
A když tak na to myslím, tyhle školkové bačkůrky furt nosí, takže evidentně kupci se najdou ![]()
Už se skoro chystám do hajan, ale zakladatelka mě fakt pobavila. ![]()
Prý dětské bačkory v sedmé třídě?
![]()
Ale tak jo, na hezkou pohádku na dobrou noc to stačí… ![]()
@vedma007 píše: Více
HP Čechtín 555 pruženka chlapec
tohle je ale vtipná diskuze ![]()
@KKK85 píše: Více
No, nase tohle mela v šesté… A 38 ma kluk v devítce.
@j.a.n.i1 píše: Více
taková popelka
. Já si říkám i tak že má nožku spíše menší, co vidím u kamarádek, které jsou stejně staré.. a jejich holky mají 37 v 9ti letech
Tak oni jsou i vzrustem drobní, takže vypadaji tak o ty cca 2 tridy mladší, ale souhlas i k vysce maji spis mensi nohu. Taky nam jezdila na tabor desetileta se 40.
@j.a.n.i1 píše: Více
od manžela dcera měla taky v 10-11ti letech už 39-40. Ale naštěstí ve 12-13ti se to zastavilo na 41. Noo ale za mě spíše menší noha než obří ![]()
Překvapuje mě, že jsme tu v menšině, ale dcera v 7. třídě si do školy letos nechala opět koupit také klasické, ale kvalitní, bačkory s patou, Superfit v jedné barvě (žádné puntíky, mašličky ani jednorožci). O pantoflích nechce ani slyšet. Má velikost 37, ale její kamarádka s 39 má prý taky podobné, a i někteří další spolužáci. Jiní spolužáci nosí pantofle/tenisky/baleríny aj. Syn v 5. třídě má také kvalitní bačkory, u nich mají přezůvky s patou na prvním stupni povinně. Já jsem v tom věku nosila pantofle, za bačkory bych se před spolužáky hanbou propadla ![]()
Jeho sestra, též prvnacka, má 34, a ta teda klasické bačkůrky ještě má - poslední velikost, kterou dělají.
Jeho druhá sestra, ctvracka, má tenisky 39, přezůvky nevím, ale taky pantofle, dámské z Lídlu.
No jo, já mám tenisky 45
Jsme všichni hodně vysocí.
@Platanka píše: Více
dcera měla klasiku i ve druhé třídě.. tedy klasiku.. nosí barefoot..ale byli to přezůvky s patou uzavřenou.