Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
No a co máte pořád všichni proti takovým hezkým bačkorám?
![]()
Však když se kolikrát ve škole málo topí, tak zahřejou. ![]()
No, a když děti musejí přebíhat do jiných učeben, tak se na schodech hned nepřerazí, tak jako v těch pantoflích, že jo?
Protože jsou přece jen, oporou chodidla a jen tak se samy od sebe zase nevyzují… ![]()
A nějaká paráda za takový komfort, fakt nestojí. ![]()
@Černá Madonna také nechápu a že prý úchylka, nečekala bych že budou tak nenávistné reakce
máte pravdu, hezké jsou barevné se vzorem. Dcera třeba nebývá v zimě nachlazená jak říkáte zahřejí
a v létě může o hodině vyzout a větrat je to logické ![]()
@pája214 Tak je rozdil v tom, jestli dotycny zak ty backory nosit chce. Pokud na ne neda dopustit, klidne bych je porizovala. Ale pokud by za mnou moje dite prislo s tim, ze tyhle backory nechce, dala bych mu za pravdu a sama bych si tukala na celo, ze me davno nenapadlo poridit modernejsi prezuvky.
Spolužačka na gymplu je nosila z recese. Nechtěla se přezouvat a školník ji neustále naháněl, třídní vyhrožovala dutkou, vypisovala rodičům…tak si schválně pořídila to nejtrapnější a nejošklivějši, co se dalo sehnat, aby tím mohla školnikovi mávat před nosem, že ona přezůvky má a nosila je ukazovat třídní do kabinetu, že se přesouvá a nemusí mít další poznámky. Sice si je dala na nohy jen v hodinách třídní a když školnik hlídal u šaten, ale hlavně to byla sranda. Puberta je super čas. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Jsou i lepsi s bezpečnější bačkory, co víc zahrejou
mne třeba ve školce přišlo, že když je neměl přesně na nohu, tak, se vyzouvaly. Takže jsme hned druhý Kupovali Jiny, prostě slip-on boty, nebo jak se tomu říká.
@Gerbera001 Anoo chce jednalo se jen o to, že je ve třídě sama. Jinak je má ráda, jinak by je nenosila každý den doma celý den
dokonce ani nové nechce, protože je má už rozšláplé po dvou letech ve škole
@mado Hezké no vidíte co puboši nevymyslí, to se teda doma zeptám jestli nemáme podobný případ
![]()
@a12 chápu no, každému sedí na noze něco jiného a neměli jste větší velikost bačkůrky?
@pája214 píše: Více
Samozřejmě, vždycky kupuju botu s nadmerkem, abych nekupovala za dva měsíce nový, ale uz tehlech bačkor to nešlo a to bylo dost blbý. Nehledě na to, že mi na nich nepřijde nic pohodlnýho, přijde mi to jak nakej papír.
To je zajímavá diagnóza vyhledávat školní fotografie z let 2012/13 a 2014/2015 kvůli „dětským bačkůrkám“. ![]()
Chtěla jsem vám jen ukázat, že nejsem samotná hlupačka co dává děcku bačkory, děkuji za urážky