Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@pája214 píše: Více
drahá, ale ta fotka je z roku 2018
a asi má jít o nadsázku a srandu
@MiaBea dobrá tak jo, zamyslím se nad tím děkuji, ale přeci když mají nějaký hezký vzor není to tak dramatické jak to popisujete ![]()
@stinga myslíte? Vypadá to že jsou všichni klasicky přezutí
ve zdravém kolektivu by se dítě nemělo bát o to v čem chodí ![]()
tak, jak zajistit zdravý kolektiv ve škole, úplně nevím, tak pro jistotu ze svého dítěte nedělám hlupáčka v obuvi pro batolátka
Dcera nosi superfit zapinani na suchac, 3 tr. Ma velikost 33. Oni zase maji mit jeste takou obuv.
@stinga píše: Více
Evidentně vadí, když diskuse začíná „přišla domů, že je jediná ve třídě a chce jiné“ ![]()
A zakladatelka napíše máme v plánu ji je kupovat do 9.
pohodlný nevim, co na tom je
a Bezpečný? Ta kluzka podrážka? ![]()
@zrcadlo teď už má v 6,5letech 33/34 🫣 a myslím si, že i s Barefoot bačkorani skončíme tak v první třídě…
Podívejte, stačilo dát do googlu foto tříd a skoro na každé je někdo má, jedna slečna dokonce dva roky po sobě. A i opět na gymplu ta na třetím obrázku. Takže s nimi půjde dcera i na střední asi
![]()
Příspěvek upraven 13.04.26 v 19:39
nedělej z nás pitomce, fotky staré x let opravdu nejsou odrazem dnešní módy
@pája214 divný, jsem ročník 77 a ani za mého dětství od druhého stupně nenosil tyto bačkory.
Si tak představuju, jak za mnou dítě přijde, že už se něco dávno nenosí a je tak akorát pro smích (protože sama jsem tak tupá, že jsem si toho doteď nevšimla) a já mu vyrobím kompilaci fotek za poslední dvacetiletku, kdy to na sobě jedno dítě ze třídy má, čímžto dítěti dokážu, že odborníkem na módu pubertálních dětí jsem tady já, kdyby někdo netušil ![]()
Bačkůrkovej trol, ťuťuňuňu ![]()
@ugluk píše: Více
jo ta jedna holka v bačkorách na každé fotce je zakladatelka ![]()