Do kdy dáváte bačkory ?

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3196
24.9.25 22:46
@Havlova píše: Více

Ségra :hug: Ale já se bojím, je tu tma a bubáci. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41751
24.9.25 22:54
@zmrzlik píše: Více

Na bubáky platí peřina. Přikrýt se, peřiny oni se bojí. :hug:
A jestli nesundáš ty bačkory dřív, než vlezeš do postele, tak jsou bubáci tvůj menší problém. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
24.9.25 23:05
@Havlova píše: Více

Moc ne Už týden v postýlce a nic :cert: Tak mi nelži. Ty mi nechceš s Madonou pustit večerníček :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
24.9.25 23:13

Jak to? :hug: :cert:
Tak si vezmi ty vlňáky co jsem ti naposled upletla a pusť si ty malý kočičáky. :P
:mrgreen:
Nebo králíky z klobouku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
24.9.25 23:17
@Černá Madonna píše: Více

Králíky nechci :cert: Chci koťata :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
24.9.25 23:22

Ty už kosí bratři poslali jinam. :mrgreen:
Musí ti na dobrou noc stačit maxipes Fík. :mrgreen:
Ten tě alespoň zahřeje…
No co já bych tady za takovýho huňatýho kamaráda dala. :nevim:
Doma už zima, začali jsme pomalu topit a není nad takový živočišný teplo. :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
25.9.25 06:05
@Černá Madonna píše: Více

Chlupatý potvory do postele neberu :P :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.26 10:54

Ahoj, naše děti (dcera 7. třída a syn 5. třída) si papuče vybírají sami a před začátkem školního roku si v obchodě oba do školy opět vybrali klasické bačkory. Na doma nosí klasické bačkory taky, většinou donosí ze školy, protože pořád běhají po schodech a je to pro ně pohodlnější. Ptala jsem se jich, jestli by nechtěli třeba pantofle, ale nejsou pro ně pohodlné, tak to nechám na nich.. takže bych nechala na každém, ať si nosí, co je mu pohodlné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.4.26 15:14

Bačkory stále frčí

Zapomněla jsem heslo k účtu tak sem nemohla průběžně reagovat, děkuji za komentáře i ty posměvné, věřte tomu, že dcera si je opravdu chválí. Našla jsem na internetu jednu fotku, povšimněte si slečny úplně napravo na fotce co má na nohách :) A to je na gymplu takže skoro dospělá slečna :) takovýchto fotek bych vám mohla poslat více

Mimochodem dcerka říkala, že kamarádka o rok výše je má také, takže klasické bačkory za zenitem nejsou :srdce: :lol:

Příspěvek upraven 12.04.26 v 15:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.4.26 15:20

@Petula17765
Také to tak máme, dcerka je nosí i doma, ve škole jí vydrží tak dva roky. Pak doma dochodíme. Máte pravdu pohodlné musí být, když běhají alespoň se jim nezují, za mě pecka obuv. Jinak hp čechtín kde kupujeme dělá i klidně vel. 43 když se poprosí, takže máme rezervu :lol: :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101473
12.4.26 15:21
@pája214 píše: Více

No, když se podivas jake procento si je zvolili, tak za zenitem evidentně jsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.4.26 15:26

@j.a.n.i1 jsou méně časté, ale asi nejsme sami. Nezasloužila jsem si tu být štvaná jak čarodejnice :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
12.4.26 15:35

Když jsem ti diskusi viděla poprvé, myslela jsem si, že jsi troll. Takový hrůzy nenosilo moje dítě ani ve školce. I bačkory se dají koupit hezké, moderní. Ale koupit je dítěti na druhém stupni? 8o Takto bych se dítěti nikdy nepomstila, protože v tu ránu by se stalo terčem posměchu. Na druhém stupni nosí všichni pantofle. Tyhle bačkory byly, jsou a vždycky budou hrůza všech strašný. A divím se, že to někdo kupuje, byť pro školkové dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41751
12.4.26 15:38

Jenže on je rozdíl, zda je dítě chce samo, nebo, jako v tvém případě, ne. A plány dávat je dítěti až do deváté třídy? No, pravděpodobně si za kapesné koupí nějaké, o kterých nebudeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
12.4.26 15:44

tak když to dceři nevadí, tak proč to řešíš, moje dcera je ve 3. třídě, v září začala s bačkorami, ale hezčími a modernějšími, a během roku si donesla pod nějakou záminkou do školy zdravotní nazouváky, bačkory donesla domů a už je nechce, a také by byla jediná ve třídě, kdo by bačkory měl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková