Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Petula17765 Co třeba Vinted a Marketplace? Mívají tam i Nové. Nebo nějaké ty sekáče, záleží kolik za to chcete dát?
@Gerbera001 dcera má do první třídy 35 a k těm jejím 23kg a 125cm vypadají ty její velké boty blbě, když okolo mají holky i velikost 28 při stejné výšce a my už příští rok budem nakupovat v dospělých …
@Petula17765 Normálně kontaktujte emailem hp čechtín a objednejte libovolnou velikost. Známé dělali i 43, jsou schopni ušít jakoukoliv velikost.
odkaz na web: https://hpcechtin.cz/cs/
@pája214 moc děkuju za tip, objednám rovnou dvoje, jedny i na doma. Naštěstí jsme se zatím ještě vešli do nabízených velikostí, ale dobré vědět do budoucna ![]()
@Anonymní píše: VíceA to jsem myslela, že syn v 6. třídě s velikostí 40 má obrovskou nohu
@Petula17765 píše: Více
O rok starší, jde do sedmé a boty má 42, 35 kg, 155 cm…super výzva. Ale už má boty na tělocvik. Podzimní a zimní lov nás teprve čeká ![]()
@Petula17765 není za co, já děkuji že jste mi dokázala že jsem přeci jen normální matka a nejsem sama co je děckám kupuje. Vsadím se že synovi budou slušet
jaké vyberete? my také pokračujeme do dalšího ročníku s bačkorama ![]()
@pája214 píše: Více
furt tě to baví si tu psát sama se sebou v mrtvé diskuzi a podporovat sebe samu? ![]()
@Amalthea to by mě ani nenapadlo, vycházíte ze své zkušenosti? Děláte to tak? To je docela ubohé
vy musíte být hodně zapchšlá bába kolik vám je let?
![]()
@pája214 píše: Více
já jsem se sebou celkem spokojená, děkuji za optání, ale profil @Petula17765 nevím nevím, za půl roku 4 příspěvky a všechny v této diskuzi a jaká to náhoda, že taky kupuje klasické bačkory pro školní děti ve velkém
![]()
@Amalthea asi ano a nebo se nudíte a píšete to vy aby jste mě mohla otravovat a byla zajímavá nedivila bych se vzhledem k tomu že máte potřebu se neustále vyjadřovat ![]()
@Amalthea píše: Více
kašli na ni, tady ti trollové, když nebudou mít publikum, tak je to přestane bavit. Napsala bych, co si s těmi papučkami může udělat, ale nestojí mi za to ![]()
@pája214 objednala jsem modré a přišly oboje tmavě modré s džínovým potiskem. Trochu jsem měla obavu při objednávání takto přes internet, že přijdou nějaké obrázkové, ale naštěstí ne ![]()
Jaké máte vy?