Do kdy dáváte bačkory ?

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
14.4.26 20:28
@Havlova píše: Více

Znova jsem si precetla uvodni prispevek, takze ma ted dvoje papuce. Kazdopadnety prvni jsou dost odolne. :lol:

Příspěvek upraven 14.04.26 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
14.4.26 20:30
@Havlova píše: Více

Ja mela v 5. tride 38 a ted mam 40, kazdy to ma asi jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41751
14.4.26 20:36

Dcera 38 v pětce taky. V šestce už 39 ( občas jí stačí i 38) a to má doteď. Letos jí bude 21.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
14.4.26 20:44

Tyto jsem nikdy dceři ani synovi nekupovala, ale takové ve stylu balerínek od Befada. Syn navíc nemohl mít na sucháče, takže měl taky s gumičkami, ale jinou podrážku. Stejně pak ve 3. třídě vyměnil za školní rok asi troje. Nevím, co s nimi dělal, ale měl na nich během měsíce žraloka. Teď je ve 4. třídě, dcera v 7. třídě a oba mají gumové pantofle od Adidasu a ty zatím drží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.4.26 20:50

@Havlova Vy jste dobrý hnidopich, a co je na tom je dochodit doma když je má pohodlně rozšláplé? A vyběhnout s nimi pár metrů před barák? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.4.26 20:54

@Gerbera001 Jsou jsou, nevypadají jako nové ale ujdou dívala jsem se teď na ně a u těchto trpí hlavně podrážka ten vzorek tam není nic moc. Takže po dvou letech ty na doma mají úplně hladkou už no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41751
14.4.26 20:58
@pája214 píše: Více

Je to nechutné. Obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21700
14.4.26 20:59

To jste dobrý čuňata, když ve stejných botech pak vleze někam na gauč, křesla, chodí v nich po koberci, opře si nohu o postel. Víš, co všechno venku vyšlape a tu špínu pak roznáši doma. Je jedno, jestli vyšlape jen humus kolem popelnic a nebo se doma vůbec nepřezuje a zrovna lehne v botách do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.4.26 21:41

@mado to nee mám popelnici jen kousiček po chodníku do ulice od baráku, třeba tak 20m? :lol: rohožka to jistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
14.4.26 21:42

Docela bych chtela ty zazracne backurky videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.4.26 00:23

Dcera nosí od 1. třídy gymnastické cvičky. Sama nepamatuju, že by bačkůrky někdo za nás na 2. stupni ještě nosil. Vím, je to povrchní a zraňující, ale jsem si docela jistá, že bychom se mu smáli. Nevěděla jsem ani, že se dělají ve velikosti dospělé nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
15.4.26 10:52

Hehe, zakladatelce to.lezi v zaludku dost :lol: Ja mam kluky a je jim docela burt, co maji na nohou, a maji/meli klasicke backory (teda klasickeho vzhledu, jen BF) do ctrvte tridy (mladsi teda furt ma, jeste tam nedosel)..do pate jsem poridila takove mene backorovite platenky. Pro holky jsou jeste ty balerinovite verze, kluci to maji trochu horsi. Ale bylo to spis tak nejak z meho pocitu, kdybych mu dala klasicke backory, nosi je nejspis dal.
S nazouvaky ruzneho bych rozhodne nepospichala, ty deti pomerne dost litaji, i po schodech, ani z hlediska bezpecnosti nejsou moc vhodne :nevim:
Ale jako klasicke backory na stredni je dost ulet :mrgreen: Nicmene pokud to tem deckam nevadi, tak v poho. Pokud jim matka nekoupi nic jineho, tak to je na povazenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
15.4.26 13:43

Tohle bych sedmačce dala ani omylem. Spíš sportovni sandály. Jsou u s plnou špičkou. Ale předpokládám, že nosí všechny spíš pantofle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
15.4.26 13:52

To určitě ne. Boty by neměly být terčem smíchu. Ale prostě se mi nikdy tyhle bačkory nelíbily. Syn je ani nemohl mít díky úzkému nártu. Vyzouvaly se mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková