Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@brambora80 píše: Více
No tady jde spíš o tom, ze to jsou to levny, obyčejný dětský backory, ani si neumím představit, že to někomu může bejt pohodlný, naše děti jen měly jen první rok ve školce, možná jen dokonce ten první protože mi přišlo, že tyhle jsou potřeba mít akorát na nohu, jinak se vyzouvaj.
Ale nějaky jiný boty s pevnou pátou připomínající backory má spousta dětí.
Jak jsem psala, taky má náš jakoby backory, ale jsou to podle internetu slip-on boty, vezmu mu s bílou podrážkou, černý a jsou to normálně vypadající boty ![]()
@Platanka píše: Více
ty kraso, syn je ctvrtak (9 ler) a říkám si jakou má obr hnatu, kdyz ma boty 34 nebo 35 ![]()
@a12 píše: Více
No příští rok si může pujcovat moje boty, tak mi to přišlo hrozný, jak vytahl ![]()
@citlivaduse píše: Více
To je pohoda, náš syn 5 let a noha 34 🙈 😂
@citlivaduse píše: Více
a dcera taky 9 let, noha 33-34 a já si říkám, že ji právě spíše menší.. ale já to vidím u dvou dcer od kamarádek, stejný věk a mají už 37-38. A manželovy dcery měli v 9ti už taky tak 37-38.
Tak teď jsem se musela zamyslet, co ty moje děti ve škole vlastně přesně mají. Všichni mají ještě bačkory, dávala jsem jim na výběr. Školkoví a dva školáci mají barefoot. Nejstarší má něco takového https://ccc.eu/…532-01-cerna?…
„@Barevné klubíčko“
A já dokonce 36. ![]()
Asi jsem nějak zakrněla v růstovém vývoji.
![]()
Zrovna tuhle diskuzi beru s humorem, ale proč ne?
Může být. Dnešní děti jsou natom už trochu jinak, než jsme byli my. Všude samé hormony a chemie kam se jen podíváš. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Zebou mě nožičky A nikdo mi nepustil večerníček.
![]()
@zmrzlik píše: Více
Tak di vem bačkůrky. Večerňajz nebude, zlobila jsi. ![]()