Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@KKK85 Proč trol proboha? Je to fakt v dnešní době až taková anomálie? Omlouvám se vám teda za blbý dotaz
@pája214 píše: Více
dcera nosí tyto: https://www.backurky.eu/…rna-3-detail?… od třetí třídy…
Dcery od 5. třídy pantofle, předtím nějaké bačkory. Ale starší je v primě na gymplu a nemusí se přezouvat, tak se nepřezouvá. Ale oni mají školu ve třech budovách, takže během dne cestují. No ale v zimě nevím jak to bude řešit, ale v zimních botách doufám ve škole nebude, tak si asi bude nosit mezi budovami pantofle.
Děti měli pantofle už od nějaké třetí nebo čtvrté třídy. Od cca sedmé se ve škole ani pomalu nepřezouvají
syn v devítce myslím má nějaké přezůvky ve skříňce. Dcera na střední se nepřezouvá vůbec.
@pája214 píše: Více
Ve 13
. No nevím jak dnešní dečka ale já bych se za bačkory styděla. A vůbec se jí nedivím, že nechce být trapná. Pokud chtěl být někdo fakt jako rebel, tak do třídy nosil botasky a radši chodili bosy, než aby si vzali na ploutve něco jinýho než jejich značkovou obuv. Nedej bože Jarmily na tělák
.
@Michelle_M No nevím na prvním stupni to bylo ne že povinné ale většina dětí je zkrátka nosila. Nám to vydrželo asi o trochu déle, dceři to doteď divné nepřišlo. Zamyslím se teda nad sebou a zvážím ty superfit jak posílala kkk ![]()
@Michelle_M moje děti tyto bačkory nenosily ani v té školce. Vůbec jim nevyhovovaly, kupovala jsem sandálky s ohebnou podrážkou.
@j.a.n.i1 píše: Více
@j.a.n.i1 píše: Více
Och, děkuji, duševní zdraví puberťáka zachráněno! ![]()
Kluk nosí roky sandály. Větrá mu noha, drží mu to na noze a je to celkem pohodlné. V cuklích by si leda zlomil nohu…
@KKK85 píše: Více
Naše byly do pětatřicítky, tuším… No ve čtvrté třídě už by je dítě odmítlo nosit, i kdyby se vyráběly. A vzhledem k tomu, že většinu druhé a třetí strávilo při covidu doma, kde chodí naboso, asi nejsem ten správný člověk na posouzení ![]()