Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mladá když chytla jako malá amok, tak si lehla na zem a začala hlavou mlátit o zem, doma jsem to neřešila, uprostřed obchoďáku jsem ji aspoň odtáhla nějak mimo davy lidí - teď je jí 10 a blbá neni, jestli máš strach kvůli tomu
![]()
Děla to každý díte. Zkus si lehnout do te postýlky obalenou dekami. To musí být panecku vzduch…
Holky, jsem z toho našeho raubíře už trochu zoufalá. Mám 16m syna, už hezky chodí, občas spadne, nic vážného (klepu). Ale strašně často se bouchá někde do hlavy. Ať už je to v postýlce ze spánku, ale ikdyž je vzhůru o šprušle, nebo o stůl, skříňku. Většinou má bezbarvou, nebo lehce fialovou bouli, která do dvou dní zmizí. Nějaký čas měl postýlku vypolstrovanou dekama
, ale to začal strhávat a hrozilo, že po tom vyleze a ještě vypadne, ikdyž má postýlku na nejnižší poloze.
Většinou ani nebrečí, ale spíš se chci zeptat, jestli má někdo taky pana nebo paní bouličku a jestli mu mám znovu polstrovat postel, nebo ho prostě nechat se bouchat (jako prvorodička se bojím samozřejmě skrytých následků).
Máte někdo už velké děti, které byly takhle nemotorné a jsou v pořádku?