Bouchnutí do hlavičky a výčitky

Anonymní
6.12.23 09:38

Bouchnutí do hlavičky a výčitky

Dcera ani nechodí neleze nic a už má „úraz“ hlavy.. ležela na posteli a já si k ní sedala a mým kolenem jsem narazila do její hlavičky (nevím jestli spánek nebo lebka), neplakala nic až když jsem na ni začala mluvit „promiň, promiň, dobrý“? tak trochu zaknikla jinak říkám neplakala nic, teď mi usla (dala bych ji spát tak jako tak - je tak zvyklá) no ale já mám samozřejmě výčitky.. je jí půl roku.. mám s ní pro jistotu jet k lékaři?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
6.12.23 09:39
@Anonymní píše:
Dcera ani nechodí neleze nic a už má „úraz“ hlavy.. ležela na posteli a já si k ní sedala a mým kolenem jsem narazila do její hlavičky (nevím jestli spánek nebo lebka), neplakala nic až když jsem na ni začala mluvit „promiň, promiň, dobrý“? tak trochu zaknikla jinak říkám neplakala nic, teď mi usla (dala bych ji spát tak jako tak - je tak zvyklá) no ale já mám samozřejmě výčitky.. je jí půl roku.. mám s ní pro jistotu jet k lékaři?
:mrgreen: Vážně? Pokud nebrečela, ani jí to nejspíš nebolelo, tys jí svou úzkostí akorát rozplakala a teď chceš jet k lékaři? Neblázni prosímtě, klid matko :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 09:44

@unuděná neplakala, jen tak knikla po tom co jsem začala mluvit..

• Citovat
  • Upravit
53190
6.12.23 09:45
@Anonymní píše:
@unuděná neplakala, jen tak knikla po tom co jsem začala mluvit..

No, protože jsi na ní mluvila lítostivě :lol: Kdyby ses zasmála, zasměje se taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 09:45

@unuděná děkuju :oops: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
53190
6.12.23 09:47
@Anonymní píše:
@unuděná děkuju :oops: :srdce:

Fakt neplaš, víš, kolik podobných ducnutí ještě zažijete? A kolik pádů, modřin, boulí i větších zranění? Manžel kdysi dceři vyhodil loket, když s ní blbnul, ona na něj skákala a najednou lup a bylo. Jsou to děti, to se prostě stává :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 09:49

@unuděná když já vlastně nevím, kdy/při jakém úrazu jet popřípadě do nemocnice nebo plašit.. až začne lest a chodit tak bude padat každou chvíli, to by jsme tam mohli bydlet.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
53190
6.12.23 09:50
@Anonymní píše:
@unuděná když já vlastně nevím, kdy/při jakém úrazu jet popřípadě do nemocnice nebo plašit.. až začne lest a chodit tak bude padat každou chvíli, to by jsme tam mohli bydlet.. :roll:

Tumáš ;)
https://detska-pohotovost.cz/…ad-na-hlavu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
6.12.23 10:05
@Anonymní píše:
@unuděná když já vlastně nevím, kdy/při jakém úrazu jet popřípadě do nemocnice nebo plašit.. až začne lest a chodit tak bude padat každou chvíli, to by jsme tam mohli bydlet.. :roll:

Když je dítě evidentně v pohodě, nepláče, nemá velký otok, nezvrací, atd, opravdu není důvod „otravovat“ na pohotovosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292
6.12.23 10:52
@Anonymní píše:

dcera ve dvou spadla z postele na hlavu.. jak začala zvracet jeli jsme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
6.12.23 11:24

Dokud malé dítě padá max ze své výšky, krev neteče, není zvláštně ospale nebo nezvraci, tak o nic nejde.

Teď mi tohle plašení přijde směšný, ale zažila jsem to u prvního dítěte taky. Člověk neví a je ze všeho vykuleny. Normalka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
6.12.23 11:25

Tohle se nám stalo s malým taky,,,nekopla" jsem ho tedy já, ale moje dcera. Nakonec mi bylo líto spíš dcery, byla pěkně vykulená a pořád se k tomu vracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4851
6.12.23 12:03
@Anonymní píše:

Mám desetiletá dvojčata a na úrazovce jsme nebyli nikdy. Ano svým způsobem štěstí, že se dětem nikdy nestalo nic opravdu vážného, ale určitě je to i tím, že nejsem matka plašan. Takových těch klasických pádů (ano i půlroční mimino mi spadlo z postele), modřin, odřenin, boulí bylo nespočet, ale v drtivé většině případů se dítěti nic nestane. Zapamatuj si základní poučku - děti jsou gumové a omyvatelné :mrgreen: jednou se ti třeba bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4851
6.12.23 12:03

Edit: vloženo 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
6.12.23 12:24
@Anonymní píše:

Naše dvojčata mají "úrazy " kazdou chvíli. Takto bych byla na pohotovosti denně. Začali lézt brzo, neustále padali na podlahu, když stali a začali chodit, tak párkrát ze stoje spadli i dozadu na podlahu. Teď ve dvou a půl často zakopnou o nějakou hračku, narazí klidně hlavou do dveří, do skříně, stolu, knihovny. Klidne se při běhu i srazí čelem. Skočí z postele.
Už měli několikrát i rozražený ret, kousnuty jazyk, modřiny a malé ranky na rukou ani nepočítám. Dokud vyloženě neteče krev, dítě si pobreci a pak reaguje normálně, tak neplasim. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí