Bouchnutí do hlavičky u kojence

35786
16.1.19 09:21

Na koberec je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
108
16.1.19 09:23

Jako nechová se nějak divne je v postylce huláká na hračky tak doufám ze mu vazne nic neni neodpustila bych si kdyby se mu něco stalo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
16.1.19 09:23

asi bych jej sledovala, ale říká se, že pokud dítě hned pláče je to ok.
koukej na očíčka, zorničky by měly být stejně veliké a pokud bude jinak ok tak to bude dobrý.
Nevím jak je velikej, ale taky koukej na motoriku no.
Pádu ještě bude ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.1.19 09:25

Malému je 7 měsíců vim ze tech pádu bude ještě hodně ale rafai at s tím ještě počká sledují ho furt jestli mu něco neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
16.1.19 09:32

Jen pozoruje a kdyby se změnilo chování tak mazej k Dr. Ale jinak takových pádu ještě bude počkej až se začne stavět a chodit kolem nábytku atd. z gauče to nebyla zase tak velká výška určitě bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
16.1.19 09:34

Mně se něco podobného stalo také. Malé bylo čerstvě 5 měsíců a spadla mi ze sedačky na koberec. Po hlavě, čelem vpřed :oops: Řvala hned jak tur, ale po půl minutě se uklidnila a chovala se normálně. Sledovala jsem ji, na spaní šla místo do kočárku do postýlky pod monitor. Jedna menší boule, jinak nic. Neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.1.19 09:34

Neboj, bude v pohodě. Taky mi tak obě děti spadly :oops: Víc ho sleduj, k dr bych nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.1.19 09:35

Prijdu si tak :( je to ke všemu moje prvni dítě tak vám možná přijdu jak histerka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.1.19 09:38

Holky moc dekuju za uklidnění protelovi sem to radši neřekla pochybuju ze by mel normální reakci a nechytli bychom se. Budu ho pozorovat a kdyby se mi vážně něco nezdálo půjdu k dr mám ji kousek za barakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
16.1.19 09:43

Neboj u prvního jsme byly všechny histerky :lol: jak už psala holky sledovat jestli není víc unavený a jestli neblinka ,ale oni jsou docela gumoví naštěstí , hlavně že ti nespadl na tvrdé a z větší výšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.1.19 09:54

@Mája2512 jojo, přítel je určitě neomylný :zed: :zed:. Neboj, bude v pohodě, mně malý začal kolem sedmého měsíce obcházet nábytek a nepočítám, kolikrát denně padl na znak na hlavu :)taky jsem vždycky plašila a nikdy se nic nestalo,, klepu "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.1.19 10:02

No zýva ale je vzhůru asi od 8 a v 10 by mel jít spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
16.1.19 10:28

Vůbec nejsi špatná máma :hug: . Stalo se to asi každý mámě, malá má skoro 8měsíců a dělá různý akrobace a kolikrát už hodila krovky na parkety :oops: . Vždy jen zaječí, maminka obejme a je to dobrý. Poprvé jsem taky plašila, spadla taky z gauče na záda. Sledovala jsem jí, byla a je v pořádku s malý je určitě taky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
60
16.1.19 10:36

Jestli to tam nemá červený nebo bouličku tak je to v pohodě ;) Neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.1.19 10:44

Nene červené to nemá před chvilkou usnul tak uvidíme jak se bude chovat dal a hlavně jak dlouho bude spát maximalne spí hodinu někdy 1,5 hodiny ale ještě ted sem z toho v prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí