Bouchnutí do hlavy- OCD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1125
30.1.23 18:21
@Anonymní píše:
@Mosie asi nevíte, co je obsedantně kompulzivní porucha, ale chápu váš pohled, já po nějaké době taky nerozumim tomu, proč jsem to udělala, jen v té chvíli jsou ty myšlenky jiné, popsat se to nedá… no každopádně kdyby byl někdo tak hodný a napsal mi normální odpověď, byla bych moc vděčná, rozumím, že je to ale k smíchu.
@Pudloslava nebo @Doctus jste tu byli náhodou.

Vím, co je OCD. Ale taky vím, že když mám tuto diagnózu, neměla bych dát na své pocity. I toto onemocnění lze léčit, ale není to pohodlné, někdy je nutná i hospitalizace, a tomu se postižení často brání jako čert svěcené vodě. Takže se vlastně „neléčí“, nedělají, co jim doporučuje psychiatr, a pak se to pochopitelně nemůže změnit k lepšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.1.23 19:10
@Anonymní píše:
Prosím vás, jela jsem dnes v autobuse a byly tam takové ty staré sedadla, v úrovni hlavy kožené a jsou tuhé. Již se léčím s těžší formou ocd apod. No řidič zastavil prudce a já se nezpevnila a bouchnula jsem se hlavou do té sedačky. Poté jsem si zkoušela, jaká to byla rána a zda se mi něco mohlo stát, tak jsem se tak tukla z cca 10cm ještě asi 5×. Mám teď strach, ze se mi mohlo něco stát, ale asi je to pouze v hlavě. K Dr nechci, byla jsem tam teď pořád s něčím, spis bych potřebovala uklidnit. Myslíte, ze je to v pohodě? Nějaké nitrolebni krvácení furt vidím před očima

OCD je naprd, je mi líto, že se s tím trápíš. Tohle je ujišťovací chování, sedí ti tvé léky? Ja bych ti doporučila si psát deník, i pro tvého psychiatra, aby tvé úzkosti dobře posoudil a podle toho nastavil dávku léků. Jinak je fajn třeba teplá sprcha, nebo sport, když tě ty pocity dusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
31.1.23 20:17

Bude to dobry:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
1.2.23 13:18
@Tarena píše:
Jeste, ze jsi si nezlomila treba ruku. To by se na pohotovosti divili 8o. 6× zlomena.
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák