Bouchnutí do hlavy- OCD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.1.23 16:08

Bouchnutí do hlavy- OCD

Prosím vás, jela jsem dnes v autobuse a byly tam takové ty staré sedadla, v úrovni hlavy kožené a jsou tuhé. Již se léčím s těžší formou ocd apod. No řidič zastavil prudce a já se nezpevnila a bouchnula jsem se hlavou do té sedačky. Poté jsem si zkoušela, jaká to byla rána a zda se mi něco mohlo stát, tak jsem se tak tukla z cca 10cm ještě asi 5×. Mám teď strach, ze se mi mohlo něco stát, ale asi je to pouze v hlavě. K Dr nechci, byla jsem tam teď pořád s něčím, spis bych potřebovala uklidnit. Myslíte, ze je to v pohodě? Nějaké nitrolebni krvácení furt vidím před očima

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21674
30.1.23 16:19
@Anonymní píše:
Prosím vás, jela jsem dnes v autobuse a byly tam takové ty staré sedadla, v úrovni hlavy kožené a jsou tuhé. Již se léčím s těžší formou ocd apod. No řidič zastavil prudce a já se nezpevnila a bouchnula jsem se hlavou do té sedačky. Poté jsem si zkoušela, jaká to byla rána a zda se mi něco mohlo stát, tak jsem se tak tukla z cca 10cm ještě asi 5×. Mám teď strach, ze se mi mohlo něco stát, ale asi je to pouze v hlavě. K Dr nechci, byla jsem tam teď pořád s něčím, spis bych potřebovala uklidnit. Myslíte, ze je to v pohodě? Nějaké nitrolebni krvácení furt vidím před očima

To si zas ty, už jsi se uklidnila s klepnutím do hlavy na chatě, tak sis vymyslela něco nového. Opravdu se uklidní a jediný dr., kterého návštěvuj ať je psychiatr. Jinak jen zbytečně zatěžuješ zdravotní systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.23 16:21

@mado píšu tady dnes podruhé a poprvé jsem se ptala na věc ohledně financí. Mám jen úzkost a potřebovala jsem to napsat a od někoho možná dostat uklidňující zprávu..

• Citovat
  • Upravit
1122
30.1.23 16:24

Tady je to lepší jak Dikobraz. Praštila jsem se do hlavy, tak se prásknu ještě pětkrát, abych se přesvědčila, že jako nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
30.1.23 16:26
@Mosie píše:
Tady je to lepší jak Dikobraz. Praštila jsem se do hlavy, tak se prásknu ještě pětkrát, abych se přesvědčila, že jako nic :roll:

kluk mi to dělal taky, ale to mu byl rok :think:

už běhal, neměl přitom koordinaci, a tak se různě bouchal, a pak si ještě drobnějším bouchnutím ověřoval…joooo, kdybych tak věděla co vlastně :nevim:

známky to snad žádný nezanechalo, sice koordinaci pořád bůhvíjakou nemá, fotbalista z něj již nebude, ale jinak je zdráv :mrgreen: a šikovný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.23 16:31

@Mosie asi nevíte, co je obsedantně kompulzivní porucha, ale chápu váš pohled, já po nějaké době taky nerozumim tomu, proč jsem to udělala, jen v té chvíli jsou ty myšlenky jiné, popsat se to nedá… no každopádně kdyby byl někdo tak hodný a napsal mi normální odpověď, byla bych moc vděčná, rozumím, že je to ale k smíchu.
@Pudloslava nebo @Doctus jste tu byli náhodou.

• Citovat
  • Upravit
35698
30.1.23 16:33
@Anonymní píše:
@Mosie asi nevíte, co je obsedantně kompulzivní porucha, ale chápu váš pohled, já po nějaké době taky nerozumim tomu, proč jsem to udělala, jen v té chvíli jsou ty myšlenky jiné, popsat se to nedá… no každopádně kdyby byl někdo tak hodný a napsal mi normální odpověď, byla bych moc vděčná, rozumím, že je to ale k smíchu.
@Pudloslava nebo @Doctus jste tu byli náhodou.

A tebe něco bolí? Asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
30.1.23 16:34

Jeste, ze jsi si nezlomila treba ruku. To by se na pohotovosti divili 8o. 6× zlomena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35455
30.1.23 16:39

Klid. Nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
30.1.23 16:41
@JancaS84 píše:
Klid. Nic se nestalo.

No hlavne, aby prestala s tim triskanim doma.

To OCD je, ze na to nemůžeš prestat myslet, nebo to, ze to musis opakovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21674
30.1.23 16:41

To dělal tchanovců pes jako stěně, strčil packu do vosiho hnízda, knikl, uskočil, vratil se a strčil tam obě packy a nasledně i čumák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
30.1.23 16:43

Neni uz to jedno? Jedine co mas jiste je soucasny moment. Musis se naucit neresit minulost ani budoucnost, jen tady a ted. Neni to vubec dulezite, za 5 minut te muze rejet auto a uz tu nebudes.
Kdyz se na to podivas z tohoto pohledu, chces opravdu svych poslednich 5 minut v zivote prozit takhle? Tak, ze jsi resila, zda se ti neco stane, protoze ridic zabrzdil? Asi ne, ze?
A kdyz se podivas kolik sveho zivotniho casu uz jsi venovala takovym vecem, tak ti to snad dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9720
30.1.23 16:49

Takových bouchnutí do hlavy ještě bude. Nitrolebního poranění bych se nebál, stres z potenciálního (a krajně nepravděpodobného) úrazu uškodí mnohem více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.23 17:08

Jestli tě to uklidní. Přežila jsem daleko větší rány. Třeba jsem kydala hnůj králíkům a nechala hrablo na zemi a pak na něj šlápla a praštila se násadou do hlavy. Rána dost velká. Já to tedy nijak neřešila, jen jsem si zanadávala, jak jsem nepozorná. A tedy neopakovala jsem to vícekrát za sebou. Je to už rok, dva a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
30.1.23 17:30

Zkus to ještě jednou, možná se ti rozsvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák