Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Prosím vás, jela jsem dnes v autobuse a byly tam takové ty staré sedadla, v úrovni hlavy kožené a jsou tuhé. Již se léčím s těžší formou ocd apod. No řidič zastavil prudce a já se nezpevnila a bouchnula jsem se hlavou do té sedačky. Poté jsem si zkoušela, jaká to byla rána a zda se mi něco mohlo stát, tak jsem se tak tukla z cca 10cm ještě asi 5×. Mám teď strach, ze se mi mohlo něco stát, ale asi je to pouze v hlavě. K Dr nechci, byla jsem tam teď pořád s něčím, spis bych potřebovala uklidnit. Myslíte, ze je to v pohodě? Nějaké nitrolebni krvácení furt vidím před očima
To si zas ty, už jsi se uklidnila s klepnutím do hlavy na chatě, tak sis vymyslela něco nového. Opravdu se uklidní a jediný dr., kterého návštěvuj ať je psychiatr. Jinak jen zbytečně zatěžuješ zdravotní systém.
@mado píšu tady dnes podruhé a poprvé jsem se ptala na věc ohledně financí. Mám jen úzkost a potřebovala jsem to napsat a od někoho možná dostat uklidňující zprávu..
Tady je to lepší jak Dikobraz. Praštila jsem se do hlavy, tak se prásknu ještě pětkrát, abych se přesvědčila, že jako nic ![]()
@Mosie píše:
Tady je to lepší jak Dikobraz. Praštila jsem se do hlavy, tak se prásknu ještě pětkrát, abych se přesvědčila, že jako nic
kluk mi to dělal taky, ale to mu byl rok ![]()
už běhal, neměl přitom koordinaci, a tak se různě bouchal, a pak si ještě drobnějším bouchnutím ověřoval…joooo, kdybych tak věděla co vlastně ![]()
známky to snad žádný nezanechalo, sice koordinaci pořád bůhvíjakou nemá, fotbalista z něj již nebude, ale jinak je zdráv
a šikovný
@Mosie asi nevíte, co je obsedantně kompulzivní porucha, ale chápu váš pohled, já po nějaké době taky nerozumim tomu, proč jsem to udělala, jen v té chvíli jsou ty myšlenky jiné, popsat se to nedá… no každopádně kdyby byl někdo tak hodný a napsal mi normální odpověď, byla bych moc vděčná, rozumím, že je to ale k smíchu.
@Pudloslava nebo @Doctus jste tu byli náhodou.
@Anonymní píše:
@Mosie asi nevíte, co je obsedantně kompulzivní porucha, ale chápu váš pohled, já po nějaké době taky nerozumim tomu, proč jsem to udělala, jen v té chvíli jsou ty myšlenky jiné, popsat se to nedá… no každopádně kdyby byl někdo tak hodný a napsal mi normální odpověď, byla bych moc vděčná, rozumím, že je to ale k smíchu.
@Pudloslava nebo @Doctus jste tu byli náhodou.
A tebe něco bolí? Asi ne.
Jeste, ze jsi si nezlomila treba ruku. To by se na pohotovosti divili
. 6× zlomena.
@JancaS84 píše:
Klid. Nic se nestalo.
No hlavne, aby prestala s tim triskanim doma.
To OCD je, ze na to nemůžeš prestat myslet, nebo to, ze to musis opakovat?
To dělal tchanovců pes jako stěně, strčil packu do vosiho hnízda, knikl, uskočil, vratil se a strčil tam obě packy a nasledně i čumák.
Neni uz to jedno? Jedine co mas jiste je soucasny moment. Musis se naucit neresit minulost ani budoucnost, jen tady a ted. Neni to vubec dulezite, za 5 minut te muze rejet auto a uz tu nebudes.
Kdyz se na to podivas z tohoto pohledu, chces opravdu svych poslednich 5 minut v zivote prozit takhle? Tak, ze jsi resila, zda se ti neco stane, protoze ridic zabrzdil? Asi ne, ze?
A kdyz se podivas kolik sveho zivotniho casu uz jsi venovala takovym vecem, tak ti to snad dojde.
Takových bouchnutí do hlavy ještě bude. Nitrolebního poranění bych se nebál, stres z potenciálního (a krajně nepravděpodobného) úrazu uškodí mnohem více.
Jestli tě to uklidní. Přežila jsem daleko větší rány. Třeba jsem kydala hnůj králíkům a nechala hrablo na zemi a pak na něj šlápla a praštila se násadou do hlavy. Rána dost velká. Já to tedy nijak neřešila, jen jsem si zanadávala, jak jsem nepozorná. A tedy neopakovala jsem to vícekrát za sebou. Je to už rok, dva a dobrý.
Prosím vás, jela jsem dnes v autobuse a byly tam takové ty staré sedadla, v úrovni hlavy kožené a jsou tuhé. Již se léčím s těžší formou ocd apod. No řidič zastavil prudce a já se nezpevnila a bouchnula jsem se hlavou do té sedačky. Poté jsem si zkoušela, jaká to byla rána a zda se mi něco mohlo stát, tak jsem se tak tukla z cca 10cm ještě asi 5×. Mám teď strach, ze se mi mohlo něco stát, ale asi je to pouze v hlavě. K Dr nechci, byla jsem tam teď pořád s něčím, spis bych potřebovala uklidnit. Myslíte, ze je to v pohodě? Nějaké nitrolebni krvácení furt vidím před očima