Piercing v pupíku - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
19.1.23 21:38

Piersing

Ahoj mám dotaz chtěla bych se zeptat zda tady má někdo zkušenosti s piersingem v pupíku mám ho teď už víc jak dva měsíce a stále to mam červené a asi trochu i nateklé se mi zdá a docela mě to i občas bolí nevíte někdo čím to bude nebo co s tím mám dělat včera to bylo v pohodě a když sem si to ráno čistila tak mě to začalo zase bolet možná to byla jen náhoda ten sprej sem kupovala v tom salonu. Předem děkuji za odpověďi :)

Příspěvek upraven 19.01.23 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.1.23 21:49

Asi myslíš piercing že? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
19.1.23 21:51
@Michaela121122 píše:

Třeba je to nějaká novinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.1.23 21:52
@Michaela121122 píše:

@Michaela121122
Ano promiňte :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.23 21:53

@kavenka Jojo, docela mi pocukaly koutky, když jsem to četla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.1.23 21:54

@kavenka moc děkuji z vaše lekce psaní ale fakt by se mi moc hodila odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.23 21:58

@zlatka639 Zahojení zrovna v pupku trvá nejdéle. Někdy i půl roku- to by ti měl tatér nebo osoba, která ti to píchala oznámit :) Dokud ti to nehnisá, tak čisti, leduj, volné trička a vyčkej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.1.23 22:07

Ahoj, piercing v pupíku se hojí nejdéle. Doba úplného zahájení je rok. Nejhorší jsou první 3 měsíce kdy musíš opravdu pravidelně čistit a dávat pozor. Pokud ho mas teprve 2 měsíce musíš ještě vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.23 22:25

@zlatka639 pupek se hojo dlouho. Nedloubat do toho a čistit jen slaným rozkrokem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.1.23 22:52

Piercing v pupíku se může hojit i rok. Mně se hojil nejprve dobře a po roce začal dost zlobit, okolí vpichu bylo červené, dělaly se mi bouličky atd.

@martina.se píše:
@zlatka639 pupek se hojo dlouho. Nedloubat do toho a čistit jen slaným rozkrokem :think:

Solným roztokem NEČISTI! Sůl není žádná dezinfekce. Takový roztok je dobrý v případě, že ti rána začne mokvat nebo něco, ale mnohem lepší je například Neocide sprej, který má dezinfekční účinky. Nehledě na to, že správný solný roztok v domácím prostředí udělat nelze, jsou k němu potřeba jak sterilní podmínky, kterým domácí prostředí nedisponuje, tak správný poměr soli a vody. Sice to i mnozí pierceři doporučují, ale je to totální nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.23 23:04

@Teaveg :mrgreen: jedu v tom 20 let a je to nejlepší věc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30626
19.1.23 23:57
@martina.se píše:
@zlatka639 pupek se hojo dlouho. Nedloubat do toho a čistit jen slaným rozkrokem :think:

Krásný překlep :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.23 08:37
@laducha píše:
Krásný překlep :mrgreen:

Doháje :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.1.23 09:13

:D :D :D :D :D tak čistit slaným rozkrokem hmmm to si budu pamatovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.1.23 12:11
@martina.se píše:
@Teaveg :mrgreen: jedu v tom 20 let a je to nejlepší věc :think:

Tak z logiky věci prostě sůl nemá dezinfekční účinky, to je fakt. Mně se teda všechny piercingy hojily vždycky dobře, až teda na ten pupík tehdy, takže nedokážu posoudit, ale pokud má někdo problémy s hojením, tak by možná měl vážně zvážit nějaké dezinfekční spreje než solný roztok. :D Sám piercer mi minulý týden, když jsem šla na nový pierc řekl, že ten solný roztok je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák