Piercing v pupíku - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.1.23 18:26

Skoč do lékárny a řekni jim, o co jde, oni už ti nějakou mastičku (bepanthen možná?) doporučí + dezinfekční sprej. :palec: Udělala jsem to tak, když jsem piercing chtěla po několika měsících narvat zpátky, mastička na doporučení z lékárny zabrala za pár dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.1.23 19:21

@broskvová zmrzlina děkuji moc konečně odpověď kterou sem potřebovala :srdce: myslím že jen čištění mi nepomůže kámoška už to ani nečistí a má to v pohodě a i ostatní co si nějaký piersing dělali tak si toho už ani nevšimnou zkoušela sem to chvíli nečistit a nic se nezměnilo akorát večer je to trochu lepší jinak to pořád Boli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.1.23 19:24
@Teaveg píše:
Piercing v pupíku se může hojit i rok. Mně se hojil nejprve dobře a po roce začal dost zlobit, okolí vpichu bylo červené, dělaly se mi bouličky atd.Solným roztokem NEČISTI! Sůl není žádná dezinfekce. Takový roztok je dobrý v případě, že ti rána začne mokvat nebo něco, ale mnohem lepší je například Neocide sprej, který má dezinfekční účinky. Nehledě na to, že správný solný roztok v domácím prostředí udělat nelze, jsou k němu potřeba jak sterilní podmínky, kterým domácí prostředí nedisponuje, tak správný poměr soli a vody. Sice to i mnozí pierceři doporučují, ale je to totální nesmysl.

A jak ste ty bouličky atd. Vyřešila já to měl taky tak měsíc v pohodě a pak mi to začalo trochu natíkat a červenat
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
22.1.23 01:49
@zlatka639 píše:
A jak ste ty bouličky atd. Vyřešila já to měl taky tak měsíc v pohodě a pak mi to začalo trochu natíkat a červenat :think:

Tyjo, to už si nevzpomenu. Myslím, že jsem tehdy vyměnila šperk (měla jsem plastový a vyměnila ho za ten původní titanový) a časem to zmizelo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák