Bouchnutí možná do fontanely

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
186
21.1.16 13:56

Bouchnutí do možná fontanely

Ahoj holky, poradíte prosím…při ranním kojení skoro 6-měsíčního miminka mi manžel, který odcházel do práce přišel dát pusu a nešťastně mu vypadl telefon z ruky…Bylo to asi z výšky jeho pasu a já s malým ležela na posteli, bohužel mi stál za hlavou, takže telefon mu spadl možná na fontanelu…nejsme si ale jistí jestli telefon spadl první na postel a odrazil se nebo už přímo na hlavičku :-( malý plakal ani ne 10 vteřin a ani ne nijak výrazně, hned se zpátky přisál a papal, po kojení usnul a spinkal normálně, na hlavičce jsem nenašla ani flíček ani modřinkou, bouli nebo tak..během dopoledne byl plně v pohodě, poobědové spinkáni taky bez problémů. Nezvrací ani není ospalý, zkoušela jsem zorničky a zdá se, že reagují v pohodě…mám pro jistotu zajet do nem?? :nevim: Nechci zbytečně panikařit.. :,( a jak dlouho mám mít nervy, dokdy by se něco projevilo?? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
21.1.16 13:58

Jestli nechces mit nervy tak jed do nemocnice. Kazdopadne to vypada, ze je ok :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
21.1.16 14:01

Mělo by to být v pořádku, neboj se. Mozek chrání silná vrstva tuku, kdyby tomu tak nebylo, tak má problém většina miminek, protože, kdo občas nezavadil apod. Reakce jsou v pořádku, tak se neboj. A jelikož mimčo leželo, tak telefon určitě dopadl na postel a po fontanele se jen svezl ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.1.16 14:06

@Helis15 už by se to projevilo, navíc by malý nejspíš brečel mnohem intenzivněji a déle.. takhle se spíš lekl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.1.16 14:08

@mischelinka ano to máš asi pravdu, malýse kojil tak úplně napřímo to asi nebylo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
21.1.16 14:16

Jestli byl přicuclý, tak by mu stejně spíš upadl na hlavičku z boku, rozhodně né kolmo na fontanelu, to je nesmysl. Buď v klidu, nic to nebude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
21.1.16 14:23

Jak píšou holky, snad by to mělo být v pohodě :hug: A navíc když prcek ležel… :think: to asi ani nemohlo spadnout přímo na fontanelu, bude to dobré, ještě jestli normálně reaguje, tak je to asi ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.1.16 14:57

To bude v pohodě, mně takhle mobil spadl na hlavu dvoutýdennímu - z asi 20cm :oops: podle mě se jen lekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák